God start for Laksevåg 2 i 3.divisjon

Raymond, Stig og Benjamin i godt slag i oktober 2015

Raymond, Stig og Benjamin i godt slag i oktober 2015

Lørdag 3.oktober møttes Laksevåg 2 og Fjell 2 i Laksevåg Bordtennis hall. Det ble seier 7-3 til hjemmelaget og dermed har Laksevåg 2 to seire og fire poeng så langt i sesongen.

Vårt mål for Laksevåg 2 er midt på tabellen. Stord 1 og Stord 2 er det to klart beste lagene og klarer Stord og stille med sine beste spillere bli det øy-folket som vil dominere i 3.divsjon her vest.
Stord og Irgens er lei av int. spillere som deltar i elite-1.-2.divisjon. Men, de vil møte kinesere og andre int. spillere i Stavanger i slutten av oktober også i 3.divisjon!
Stavanger 2 er også et godt lag slik at det er naturlig for oss med et mål og plassering 4-6 i divisjonen for Laksevåg 2.

I dagens kamp kjempet Fjell 2 laget godt men de måtte til slutt tåle et tap 3-7. Raymond, Stig og Benjamin avgjorde kampen med sine seiere i sine siste singel kamper. Anders er i godt slag og det er betryggende at han er i god form slik at han kan brukes på elitelaget om det er nødvendig. Han vant enkelt sine to singel kamper og styrte det meste i dobbelkampen. At vi vant begge dobbelkampene er lovende for Laksevåg 2 fremover.

Laksevåg 2                         Fjell 2
1.Anders Hovden-2.Andreas Nguyen, 3-0, 1-0
4.Stig Mortensen-3.Thomas Eikehaug, 0-3, 1-1
2.Raymond Kleivedal-Jens Vatne, 0-3, 1-2
3.Benjamin Hatlebakk-4.Patrik Maurstad, 2-3, 1-3

Anders/Benjamin-Jens/Thomas, 3-0, 2-3
Stig/Raymond-Patrik/Andreas,3-1, 3-3

Anders-Jens, 3-0, 4-3
Raymond-Andreas, 3-2, 5-3
Benjamin-Thomas, 3-2, 6-3
Stig-Patrik, 3-1, 7-3

Laksevåg 2 reiser i slutten av oktober til Stavanger.
Vi ber om at alle spillere som ønsker å være med til Stavanger melder ifra. Raymond er 14 dager før Stavanger runden i Thailand! Da trenger han minst 14 dager ferie når han kommer hjem. 🙂
Vi har tre spillere klare og fly er bestilt for de tre. Hotel er bestilt for fire spillere. Fint om spillere som ønsker seg en liten tur melder i fra til Stig eller Otto så raskt som mulig.

HER FINNER DU TABELLER OG TERMINLISTE: link