Stiga Norges Cup nr.3, 30-31.januar 2016 i Haukelandshallen, Bergen

Rødt gulv blir montert i to spillelhager i Haukelandshallen

Rødt gulv blir montert i to spillehager i Haukelandshallen

Frist for påmelding er 20.desember. Vi fortsetter som i 2015 med pengepremier i de fleste klassene i 2016. Det blir kun i de yngste klassene det blir de tradisjonelle pokalene til de best plasserte. Nytt av året blir at vi monterer to spillehager med rødt gulv. Alle de viktigste kampene i semi og finaler førsøker vi å få spilt på de to hovedbordene i hallen.

Her finner du påmeldte klubber og spillere i Stiga Norges Cup nr.3, 30-31.januar 2015. Det påmeldt 29 klubber og 177 spillere. Link til oversikt ovar samtlige spillere som er påmeldt: LINK

Det er i øyeblikket en diskusjon i sporten vår om hvordan våre beste og nest beste spillere skal møtes til turneringer og kamper i Norge. Noen ønsker at det kun skal arangeres noen få toppstevner med begrenset deltagelse i fra klubbene. Kanskje blir årets NC nr. 3 i Bergen det siste stevnet der klubbene i Norge kan ta med seg «liten og stor»  til et stevne i Haukelandshallen? Med få deltagere kan ingen klubber påta seg arr. i en slik idrettshall med plass til 30 bord i fremtiden.

Her er mange av spillerne som vil delta på Stiga NC i Bergen i fra Hordaland. Bildet er fra en vellykket regionsamling i november 2015. Trenerne Christian, Janne og Roger er i første linje.

Her er mange av spillerne som vil delta på Stiga NC i Bergen i fra Hordaland. Bildet er fra en vellykket regionsamling i november 2015. Trenerne Christian, Janne og Roger er i første linje.

Så nyt arenaen her i Bergen, to røde gulv i to hager, 1000 lux i lys over de 16 hovedbordene. Det kan bli lenge til neste gang.

Her er invitasjon til stevnet: LINK

Vi vil ikke hente inne gode internasjonale spillere til årets stevne. Vi har også tidligere hatt landskamper lagt inn i stevnet. Motstanden har vært tilstede hos sentrale personer i sporten vår når vi ha brukt mye penger på internasjonale spillere og landskamper. Dermed blir det uten slike ekstra tiltak for å gi norske spillere int. motstand i årets stevne. Enkelte i sporten vår mener at de beste norske spillerne heller bør reise rundt i Europa og ofte helt til Kina for å få prøve seg mot int. spillere. Vi ser på forbundets sider at spillerne reiser verden rundt i januar 2016, vi ønsker god tur.

Kanskje har de rett, ingen int. spillere i norske klubber og i seriene og på norske stevner, da får vi gode landslag er tankene til disse lederne.

Vi vil om kort tid legge inn påmeldte spillere og klubber i årets stevne her på våre nettsider.

Vi ønsker alle klubber og spillere velkommen til Bergen og til kappestrid om de siste plassene i topp 8 senere i sesongen 2015/2016,