God innsats av flere av våre spillere i regionmesterskapet i Fyllingen Idrettshall

Det ble 3-1 seier til Bjørn over Roy i semien i C.

Det ble 3-1 seier til Bjørn over Roy i semien i D.

Lørdag 7.mai arrangerte Fjell sesongens regionmesterskap. Det ble flere gode plasseringer til flere av våre spillere. Eskil, Kasper, Bjørn og blant annet Roy tok med seg medaljer hjem i fra mesterskapet.

Martynas som trener har fått fart på Eskil og Kasper

Martynas som trener har fått fart på Eskil og Kasper

I herrer F. ble det en flott 2.plass til Eskil Ellina. Kasper Østvold ble nr.3 etter tap for Eskil i semfinalen.

Bjørn Gjelseng blr nr.2 i herrer D. Roy Vetaas måtte gi tapt i semifinalen for Bjørn og ble altså nr.3 for den som er litt kjapp i tankegangen.. 🙂 Bjørn melder at han tapte 3-1 i finalen for en spiller i fra Fjell. (uff..)

Selv om det ble tap for Roy i semien for Bjørn kunne Roy berette at Simon Simmenes ble slått ut av puljespillet av han for første gang.

Flere andre spillere fra klubben deltok også i stevnet, men som sagt uten resultater fra stevne så kan vi ikke berette om Brage, Vetaas jr. osv hva de fikk til i stevnet..

Resultater har vi ikke fått så langt. Sjekk Fjells nettsider og face book sider. Kanskje kommer det noe der om litt. Derfor vet vi ikke hvordan det gikk med Eskil og Kasper i u13 klassen. De vant helt sikkert flere kamper også i den klassen.

Fjell arrangerte stevnet og klarte det bra. Den store «snakkissen» var det før start at Martynas Dovydas fra vår klubb ikke fikk delta i stevnet. Regelverket er klart for slike stevner, det er kun norsk spillere som kan delta. Men, når det kun deltar spillere fra et fåtall klubber i regionen burde en være glad for alle som vil være med og bor i Bergen.