Sesongavslutning i Laksevåg

Mye god mat og drikke spanderte klubben på medlemmene

Mye god mat og drikke spanderte klubben på medlemmene

18 medlemmer var samlet hos Britt og Bjørn Gjelseng for avslutning av sesongen 2016-2017 med god mat og god drikke som vanlig betalt av klubben. Grillfesten markerte avslutning av en flott sesong for klubben vår der vi igjen befestet vår posisjon blant landets beste klubber.

Hvilke klubber i Norge kan f. eksempel vise til følgende som vår klubb fikk til sist sesong? Ikke mange..

 • Vi vant grunnserien i eliteserien, tapte finalen med 4-5 for Volda for andre året på rad.
 • I finalen eliteserien i Olsvikhallen var det direkte sending på NRK og mange aviser på plass som dekket fra en flott finale. Vi sendte også live på Internett fra kampen.
 • Vårt lag i 3.divisjon ble nr.2 i serien etter en flott avslutning på serien.
 • Vårt lag i 4.divisjon vant serien.
 • Vårt lag i 5.divisjon vant også sin serie.
 • Totalt har 29 spillere deltatt på våre fire serielag denne sesongen. Som mange andre klubber i sporten vår er det vanskelig å få på plass spillere til alle lagkamper på hjemmekamper og spesielt når vi f.eks. skal reise til Stavanger for å spille seriekamper på fjerde nivå i seriespillet. Hele 11 spillere måtte vi bruke for å stille lag i 3.divisjon denne sesongen!
 • I Stiga Norges cup i januar som vi arrangerte for tredje gang hadde vi live sending begge dager ifra Haukelandshallen. Vår klubb har en arrangørstab som få klubber i landet kan fremvise maken til!
 • Vi har for andre året hatt ansvar for vaktholdet på Vikingskipet på Festplassen i forbindelse med 17.mai. Vi har også i år fått positive tilbakemeldinger på jobben vi utførte.
 • Vårt dyre treningslokale som koster også mange tusen kroner har vi lånt ut gratis til regionsamlinger i krets vest.
 • For kommende sommer og i kommende høstferier og vinterferiene kan Heros, Fjell og Bergen HIL gratis trene i hallen vår.
 • Vi har gjennomført klubbtur til Danmark der alle som var med fikk dekket reisen og oppholdet på Hotel. Selv om vi bruker tusenvis av kroner på vårt treningslokale har dette ikke gått ut over støtte til klubbens medlemmer.
 • Vi hadde seks spillere som deltok i VM for vet. i Alicante 23-29.mai 2016. Fire av våre spillere gikk videre til sluttspillet der Christan Ibenfeldt i kamp mot flere hundre spillere tok en flott delt 17.plass etter flere flotte kamper.
 • Anders Hovden har vært leder i Krets Vest i et år og ble gjenvalgt igjen for kommende sesong 2016-2017. Vi i ledelsen av klubben vår har sagt til Christian (visepr. I NBTF) og Anders: få noe til og gjør forandringer! Håper Christian og Anders blir lyttet til i sen respektive styrer, forandringer må til i vår idrett som sliter pr. dato på flere områder sommeren 2016.
 • Benjamin Vetaas og Kim Erling til Netu for seniorer blant som forbundsdommere. Vi har nå 4 aktive forbundsdommere av høy kvalitet.

129Bilde fra elitelaget, Laksevåg 1.

 

 

 

 

 

 

130

Medaljene delt ut på grillfesten

3.div: Medaljene delt ut på grillfesten

 

 

 

 

 

 

 

Far og sønn, 4.divisjon!

Far og sønn, 4.divisjon!

 

 

 

 

 

 

 

Kasper og Eskil gjør det bra i 5.divisjon

Kasper og Eskil var med på laget som vant 5.divisjon

244

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

239Årets medlem: Roy Vetaas.
Roy har vært en viktig brikke i drift av klubben denne sesongen. Tidlig og sent er Roy i hallen og har gitt en hjelpende hånd om vi andre ikke kunne komme på treningen. En av de som er mest pågang i forhold til ranking, fra 1273 poeng fra sesongstart til 1421 ved sesongslutt. Nr.218 på vet. rankingen i sin årsklasse.

Gina er nr. 1 i sin ranking klasse, Bjørn nr.35 og Christian er nr.5 i sin klasse.

 

 

 

 

 

238Hva ser de på?

Konklusjon.
Vi er veldig godt fornøyd med avvikling av seriekamper og turneringer 2015-2016 i vår regi! Alle våre serielag får plasseringer vi kan være stolte av sist sesong. Vi klarer å betale vår husleie for andre året på rad med ca.700 000 kroner for 2015-2016 før vi får støtte i fra Bergen Kommune.

Vi har et stabilt medlemstall, men vi kunne tenke oss litt flere medlemmer i klubben vår.

Har du lyst å spille bordtennis? Vi har plass til deg!

 

Takk til Britt og Bjørn for at vi fikk komme..

Takk til Britt og Bjørn for at vi fikk komme..

Takk for at vi fikk komme: fra venstre Britt og Bjørn.. Nr.3 fra vesntre, Benjamin V, og så far Vetaas.