Regionsamling i Bergen

Roger Andersson og Christian Ibenfeldt sparret med ungdommene,
Roger Andersson og Christian Ibenfeldt sparret med ungdommene,

Bordtennisregion Vest arrangerte regionsamling Lørdag 3.september kl. 11.00 – 13.00 og 15.00 – 17.00 i Laksevåg Bordtennis hall. 16 spillere og tre spillere/trenere som sparring fikk gjennomført 4 timer med god trening denne lørdagen.

Det ble spilt på 9 bord.
Det ble spilt på 9 bord.

Følgende spillere deltok:

Hardanger Btk: Jack Feng, Simon Feng, Thomas Låte, Jan R. Andersson
Haugesund Btk: Andreas Håvardsen
Laksevåg Btk: Benjamin O. Hatlebakk, Petter Vedeler, Brage Titlestad
Fjell – Kam: Patrik E. J. Maurstad, Andreas Nguyen og Thomas Eikhaug
Spkl. Heros: Gard Egenberg, Seth Egenberg, Victoria Eilertsen og Mari Kvamsdal
Bergen HIL: Eirik Støldal.

Sparring/Trenere Roger Andersson, Christian Ibenfeldt, Martynas Dovydas og Morten Bendiksen.

Økonomi. Bordtennis Region Vest dekket reiseutgifter (billigste reisekost) for utenbys spillere samt litt frukt osv. i forbindelse med pausen.

Samlingen ble gjennomført som planlagt. Trenerne var meget godt fornøyd med spillerne innsats. En trener skulle ønske at spillerne var like full av innsats på de daglige treningene i klubbene! Bra jobbet gutter og jenter.

Når vi ser på rapporter fra andre steder i landet er det ingen tvil om at standarden på denne samlingen holdt et godt nivå. Regionen planlegger flere slike samlinger om økonomien tillater det. Etter samlingen i januar 2017 vurderer regionen å sende et par lag til Newcastle i vinterferien for samling, kamper mot Newcastle og kanskje delta i et stevne.

Vi ser i spenning frem mot NC 1 på Lørenskog. Det kan se ut for spillerne i fra regionen nå er i ferd med å ta sportslige steg fremover, kanskje vil vi se flere spillere i norgstoppen i fra Region vest kommende sesong?

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.