Stiga-liga laget og 3.divivisjons laget vårt med fire seire!

Christian, Tobias, Peter, Jonas og Anders.

Christian, Tobias, Peter, Jonas og Anders.

Det ble en dramatisk dag for vårt topplag i Olsvikhallen i dag. En spiller sliter med en rygg skade og en spiller måtte til legevakten og sy 5 sting i spillehånden! I en tid hvor NBTFs ledelse ønsker å kutte i antall int. spillere kan en begynne å lure? Vet de hva de driver på med? Vi håper vi klarer å stille lag i de to kampene i morgen søndag 2.oktober i Olsvikhallen mot Jevnaker og Eiker.

Tabeller og resulater FRA ALLE KAMPER: LINK

I dagens første STIGA LIAGA kamp mot Vikåsen ble det en slite seier og 6-4 til oss etter en kamp som varte i tre timer! I den andre kampen mot Molde gikk alt som det skulle.. Det ble en komfortabel seier til oss med 6-1 til tross for alle våre skade problemer.

I morgendagens kamper,  først mot Jevnaker kl.1000 og kl.1300 mot Eiker håper vi at vi kan stille lag.  Vi brukte 11 spillere på våre to to beste lag i dag lørdag. VI MÅ SJEKKE REGELVERKET FØR KAMPSTART I MORGEN, DET ER EN REGEL SOM SIER AT EN IKKE KAN SPILLE FOR TO LAG DEN FØRSTE HELGEN. Når en våre beste spillere ikke kan spille i morgen og to andre sliter med skader krysser vi bare fingrene..

Så er det slik at våre motstandere også sliter med og stille lag i morgen tidlig. Et lag  bruker tusenvis av kroner på å stille lag kl.1000 mot oss i Olsvikhallen! De sender en spiller fra Oslo i morgen tidlig over Købenahavn for å rekke frem til Bergen kl.1000. Vi har gått med på å utsette starten av kampen til spilleren er i hallen.

Forbundets kutt i int. spillere for neste sesong er en pinlig avgjørelse.
Det er kun en av ganske få landslags spillere som spiller i vår øverste divisjon. Trist nok velger flere landslagsspillere å spille i 1.divisjon, der er det kun fem lag som deltar. Det blir nok gøy for de to landslagsspillerne… Vi ønsker de fremgang og lykke til EM om kort tid for de to, de har fått god kamptrening her hjemme i 1.divisjon…

Men, det betyr jo så lite…
Vår president og han styre løser det med å sende senior, junior og gutte landslage rundt omkring i Europa og ellers i verden! Der får de bank så det holder. Da hadde det vært bedre at den såkalte «stor klubben» (norges største klubb kaller de seg) Fokus hadde deltatt med sine landslagsspillere i den norske serien. Men, der hadde de fått bank også, men det koster ikke så mye..
Vi glemmer ikke at vi får kort tid siden grise banket Fokus med sine landslagsspillere 10-0. ( da var stemningen stor i Olsvikhallen) Vi skjønner at de mener at det er gøyere å få bank rundt omkring i verden og ikke i Bergen. Da får de besøke fremmende land, og det er gøy, men dyrt. Ut på tur aldri sur er nok forbundets og klubbenes mantra!

Stig, Benajmin, Marynas, Petter og Bjørn

Stig, Benajmin, Marynas, Petter og Bjørn

3.div. laget vårt åpnet fint med to seiere over Skjoldar og Stavanger i dag lørdag 1.oktober.
Våre yngste spiller på Laksevåg 2 skal i januar få mulighteten på Stiga Liga laget. Vi skal ikke sende de verden rundt, slike reiser rundt i verden overlater vi til «storklubbene» på Østlandet.

Vi er en C-nasjon på dame og herre siden. Løsningen gjelder å da å utvikle flere klubber og spiller i Norge. Ikke reise rundt omkring. Det kan vi gjøre når vi er blitt en B-nasjon. Hører du..??