Bodø kom greit ifra jobben som arrangør i Stiga Norges cup 1…

Flott lys og fin hall i Bodø

Vi har lite å klage på når det gjelder avviklingen av stevne i Nord. Men, forbundet stilte med et helt bordtennis-lag i Bodø og det er jo ofte bra.. Men, en mann fra forbundet utmerke seg igjen negativt..

Men, en mann fra forbundet utmerke seg igjen negativt..
Han åpnet stevnet med å fortelle alle som kom der at nå skulle det «plutselig» bli racket kontroll i et slikt stevne. Han fortalte over høyttaleren oss som driver på med bordtennis her til lands at alle spillere kunne få kontrollert racketen frivillig.. Om en fant feil på en racket i forbindelse med en kamp som ble en diskvalifiset! Takk for den infoen like før stevnestart!

Ca.90 % av spillerne i Bodø har kun en racket med seg..
Hadde vi vist det på forhånd så kunne vi i klubbene forberedt en racket nr.2 om noe var galt med racket 1.. Informasjon før stevne var ikke til å tro på et slikt område som er viktig for klubbene og spillerne. NBTF var igjen frempå med et tiltak som ikke er bra for andre enn en selv.

Samme personen viste senere i stevne ut en ung gutt og fortalte med brask og bram over høyttaleren at denne 15-16 åringen bare kunne pakke ned racketen og sette kursen hjem!
Den slags oppførsel av fremtredende personer overfor en ung gutt som tabber seg ut vil vi ha oss frabedt.

Men, vi rekker ikke frem overfor denne personen, når vi ba om en kommentar på mangler i hallen var det ikke noen kommentarer å få fra vedkommende! Det sportslige er ikke viktig for denne personen, dessverre.

En av Norges beste unge spillere fikk et rødt kort lørdag i et annet Stiga Norges Cup stevne for noen år siden. Der fikk vedkommende spiller delta i søndagens stevne. En slik avgjørelse ble selvfølgelig ikke vurdert i Bodø for denne lovende ungdommen som fikk rødt kort. Hvorfor ikke?

TERNINGKAST 1 PÅ VEDKOMMENDE!