Ut på tur aldri sur… Laksevåg 2 spilte 28-29.oktober 3.div. kamper i Skjoldar

Fra v: Stig, Brage, Georg, Petter og Benjamin før kampen mot Skjoldar

Benjamin Hatlebakk, Petter Vedeler, Georg Selsvold og Stig Mortensen med lagleder Brage Titlestad satte kursen for Skjoldar tidlig lørdag morgen 28.oktober. Otto Hatlebakk var med som økonomiansvarlig og observatør.

På Macen på Stord traff Otto en hyggelig Stord-dame..

Det ble en morsom start på turen der vi på Stord ventet på «bensin» for den ene bilen.. Otto fant hyggelig selskap mens han ventet på Macen, latteren satt løst på reisen til Skjoldar!

Kampene
Lørdag, Haugesund-Laksevåg 2, 3-7. Haugesund har et jevnt godt lag, men de rakk ikke helt frem mot oss 28.oktober. Vi vant begge doblene med våre fire venstre hendte spillere og da var løpet kjørt for Bohman & co.

Søndag, Stavanger-Laksevåg 2, 2-8. Stavanger har et litt mer ujevnt lag enn Haugesund. Det ble tap for Benjamin og Stig i dobbel og Stig tapte en singelkamp for en god deff i fra Stavanger. Det var aldri tvil om at 2 poeng ble med hjem til Bergen.

Søndag, Skjoldar-Laksevåg 2, 1-9. Nok to poeng i bagasjen hjem til Bergen. Nevner få spillere denne helgen, men Stig Mortensen imponerte. Mot Skjoldar vant han sine to singelkamper samt dobbelkampen med Georg! Det kan vi ikke huske at Stig har fått til før, ubeseiret i en kamp i 3.divisjon. Flott!

Her finner du TABELL alle resultater fra de enkelte kampene i 3.div. avd E: LINK

Brage Titlestad var lagleder i helgen og kom bra fra den jobben. Med tre seire og klar tabell topp etter helgens kamper kan ingen klage hverken på spillere eller ledere. Otto var denne gagen kun med som «back up» og var meste klar for å se fotballkampen Haugesund-Brann lørdag kveld.

Hotel og mat
Det ble SAS hotellet denne gangen. God standard til en rimelig penge gjorde at spillere og ledere var i godt humør lørdag kveld. Klubbledelsen tok spanderbuksen på, alle spillere og super lagleder Brage fikk velfortjent god mat og drikke. Frokosten er godkjent når Petter koser seg med å lage egen juice og nystekte vafler!

Lade opp en elektrisk bil krever kunnskap.. Georg hadde full ro, Brage og Petter sto på..

 

Reisen med bil
Vi reist ned over med to biler og 4 spillere og to ledere. Stig styrte med sikker hånd golfen sin som pumpet ut diesel ned over og hadde en rekkevidde på 1000 kilometer. Petter med sitt nye sertifikat i hånd reiste ned over med familiens elektriske BMW. Den trenger lading titt og ofte og det ble litt krise på hjemturen nå ladestasjonen hadde tekniske problemer. Men, Petter ung og kjapp fikk med seg en ting fra turen: man lærer så lenge man lever!

Brann fansen overdøvet forfrosne Haugesunds fans..

 

Eliteserien i fotball, Haugesund-Brann
For en «sur» stadion… Kraftig vind fra Nord og regn og vår plassering på tribunen gjorde det til en iskald opplevelse. Brann fansen dominerte på tribunene, tilskuerne fra Haugesund var som oss nesten «fryst i hjel» i nordavinden..

Brann var suverene i 2.omgang, med kraftig vind og regn i ryggen..

 

Etter kampen, Otto var så forfrossen at han måtte ha stopp på nærmeste kaffe, en varm kopp te reddet helsen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men endelig fikk Bann et straffespark denne sesongen og dermed ble det en fortjent 3-2 seier. I motvinden fikk Brann lite til i 1.omgang, Haugesund enda mindre i 2.omgang. I den viktigste kampen så langt denne sesongen vant Bann med Brage og OH på tribunen. Det frister ikke til å se kamper fra tribunen senere i sesongen, uansett bane det spilles på… Det blir nok i TV-stolen.

Her er vi og venter på at Haugesund skal få bank..

Her er et morsomt bilde av Brage og Otto rett før kampstart,,, Ikke spør hvordan Ole far til Pia fikk tak i bildet. Vi lurer også..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *