40 timers trening på fire dager for 20 spillere!

Laksevåg Bordtennisklubb gjennomførte spesialtrening og sparring av 20 medlemmer 5-6-7-8.april i Laksevåg Bordtennis hall. Totalt var det 24 spillere som trente denne langhelgen som forberedelser til NM junior, NM veteraner og i forbindelse med forberedelser til de siste stevnene her vest.
(Bilde: Veteranen Bjørn bak, Finkel og Mikkel fikk topp trening!)

Stig i sving med Pas, Gina og Bente forbereder seg til vet NM på det andre bordet

Norske topp trenere var trenere i hallen hver dag der noen spillere fikk treningsøkter hver dag, andre en to eller tre dager med trening. Vi prøvde denne gangen med enten en, to eller tre spillere på hver treningsøkt som var i sving fra kl.1000-2000 hver dag.

Fra V: Eskil, Thomas, Brage og Kasper fikk prøve seg mot god sparring

For første gang lot vi alle medlemmer få en mulighet til å trene med en god sparring og det var veldig populært, spillerne sto i kø for å be om treningsøkt disse fire dagene! Ledelsen gjorde så gå godt en kunne.. Alle som ønsket det fikk minst en treningsøkt disse fire dagen.

Fra V:Mikkel, Andreas, Finkel og Benjamin imponerer på treningen og gjør stor fremgang. Snart skal vi sende disse spillerne på NC stevner rundt om i landt!

Vi lot denne gangen tre nye spillere får delta på denne spesialtreningen. Artig å se hva gode trenere har fått til etter kun kort tid med oppfølging. Laksevåg har allerede nå kontroll på guttelag i NM de nærmeste årene!

VI KJEMPER HARDT HER VEST..
Mens det i en del av landet finnes et eget treningssenter betalt av bordtennisforbundet som benyttes av landsdelens klubber må vi her i vest klare oss selv.. Ca. 95 prosent av forbundets penger brukes i en del av landet, år etter år!

I tillegg får klubber i denne landsdelen bruke sine trenere på landslags aktivitet noe som gjør at de ikke bare får en fordel som trenere, men det gir et utslag i hvem som kommer med på landslag og samlinger.

Alle samlinger for jenter og gutter legges til denne landsdelen, enkelte klubber får dermed en stor fordel vedr. et godt treningstilbud betalt av forbundet. I tillegg kan klubbene i dette området ta bussen opp til samlingen, om vi andre skal være med så er det lange reiser med fly, buss og bil for å kunne delta på slike samlinger. Det er dessuten svært sjelden våre talenter blir invitert, det er vel over 5 år siden talenter i fra vår klubb ble invitert til slike samlinger. Her er noe ikke rettferdig i sporten vår!

Vi har sammen med Fjell og Heros betalt betydelige summer for å ha gode treninger i Bergen og Hordaland denne sesongen. Vi kjemper altså hardt for å ta kampen opp med forskjells behandlingen som skjer i fra forbundet.

Fra v: President Erik Lindholm og visepresident Christian Ibenfeldt har en vanskelig jobb.. Det er å håpe at styrets medlemmer lytter når Christian og Anders kommer med innspill.. de har lang erfaring og er dyktige ledere her fra vest!

Det er å håpe at forbundsstyrets medlemmer ser lenger enn til en landsdel for å få fart på sporten vår fremover. Det ser ikke sånn ut for oss i Bergen i forbindelse med de signalene som kommer fra det holdet. Det er å håpe at en ser at satsing på 2-3 klubber et sted i Norge ikke gir sporten vår fremgang hverken på bredde siden eller i å bli bedre til å spille bordtennis i Norge.