Benjamin Hatlebakk vant bronse i NM for juniorer i Haukelandshallen

Benjamin spilte bra i junior NM

Det ble et flott NM for juniorer 14-15.april  for Laksevåg og de andre klubbene i Hordaland. Hardanger og Heros kom til semfinalen i herrer lag lørdag, Fjell og Laksevåg kom til kvartfinalen. Aldri har det vel skjedd at alle disse fire lagene har kommet så langt i et NM lag for junior i samme mesterskap..

Benjamin Hatlebakk vant bronsemedaljer i herrer junior dobbel sammen med Lars Edvardsen, Modum, dermed har Laksevåg tatt medaljer i alle fire NM så langt.

Det siste NM er for veteraner og arrangeres 20-22 april i Gunnarsbyhallen i Charlottenbergrett over svenskegrensen. Der sender vi en fyldig tropp og vi regner med at vi også i det mesterskapet tar med oss en medalje eller to hjem igjen.

Laksevåg
Ble nummer 7 i lagkonkurransen lørdag. I singel i dag spilte Benjamin bra og kom seg ut av puljen etter godt spill. Enkelt resultater finner dere lenge nede i denne artikkelen. I 1.runde etter pulje spillet ble det tap 0-3 for Jan Roger Andersson, Hardanger. Benjamin spilte tidvis altså bra og flere trenere i hallen kom bort til meg og mente at Benjamin er på rett vei. Eskil og Kasper spilte som forventet på dette nivået. Mesterskapet er for de under 17 år. De to er småkalver ennå og er kun 14 år.

Hardanger
De imponerer alle i dette mesterskapet. «Rogers boys» har fremgang og med en spiller i finalen i juniorsingel (Thomas) og en i semifinalen (Jan Roger) er veldig bra. I dobbel gikk de to Hardanger-stilene helt til finalen! I lag på lørdag ble det en fin 3.plass! Full klaff for Roger, Jack og Håvard inne i fjorden!

Heros
De tre Egenberg guttene har fått god trening av vår felles trener fra Hvite-Russland denne sesongen. Det ble en flott 3.plass i lag samt at Seth og Gard fikk til en flott 3.plass i dobbel. I singel spilte alle tre bra og fikk til fine plasseringer.

Fjell
Har et jevnt og godt lag med Mattis, Andreas, Thomas og Patrick-Emil. De kom seg til kvartfinalen i lag og det er bra! I singel og dobbel var det litt mangel på marginer, men Kalle Rasmussen melder til Laksevåg-Nett at han er fornøyd med sesongen for sine spillere.

HEROS SOM ARRANGØR. Arrngør av NM eller NC er ingen dans på roser…
Heros fikk en vanskelig start med dataproblemer i forbindelse med trekning og resultater fredag og lørdag. De tok seg fint inn og etter vårt syn gjennomførte de et bra mesterskap som arrangør. Søndag kveld kom det fem spreke ungdommer til vår treningshall der de fikk lagret ca. 200 barrikader som de brukte i meserskapet. I forhold til fredag kveld kan en ogås her slå fast at det ble et løft for dugnadsgjengen.. 🙂

Det er slik at kretsen eier 100 barrikader, resten er Laksevåg sin eiendom. Vi må ta en prat med hverandre hvordan vi skal behandle hverandre i forbindelse med lån av utstyr. Laksevåg har ikke lyst å låne ut noe utstyr til noen klubber før den nye hallen i Alvøen er på plass i 2019.

Vi ønsker at vårt utstyr skal stå fast i vår treningshall, i Olsvik hallen og senere i Alvøen Idrettshall og ikke kjøres noe sted i fremtiden!

Straks vi er inne i den nye hallen vil vi låne ut utstyret for rundt 300 000 gratis til Fjell, Heros og Bergen HIL i forbindelse med store stevner som NC og NM.

Når hallen står fiks ferdig skal vi ha en skikkelig markering.. 74 års transport av bord, barrikader osv. er da over for klubbene i Bergen!! ?

Vi prøvde å sende litt live og bilder fra mesterskapet på Facebook fra dobbel og singelklassene. Her er link til sendingen: LINK

Her er link til resultater og info fra NBTF: LINK