Sesongstart i norsk bordtennis!

Seriemester 2017-2018: Bak: Simon, Jimmy, Fredrik, Otto, foran: Hampus, Anders og Benjamin.

8-9.september starter lagene østpå med kamper i vår høyeste serie, Stiga-ligaen. Dermed blåses 2018-2019 sesongen i gang med god bordtennis om noen ønsker å se gode spillere og lag i sving.

Norges Bordtennisforbund sliter på de fleste områder før den kommende sesongen. Toppidretten har kun de funksjonshemmede å skryte av, de funksjonsfriske er i det nedre sjiktet i Europa.

Bredde messig og drift av norske bordtennis klubber er i fritt fall.
Våre to tidligere flagg skip, B72 på Lørenskog og Fokus i fra Oslo er blitt bredde klubber. De to klubbene har før denne sesongen og i de siste sesongene mistet sine beste spillere, Enten har de «rømt» fra de to klubbene ellers har de sluttet å spille i 17-18 års alderen. For første gang på mange år deltar de to klubbene ikke på øverste serienivå i Norge. Det er til å gråte av.

Otto Hatlebakk, ikke mye å klappe for i sporten vår. Men, noen få klubber står nå litt på i sporten vår!

Norges Bordtennisforbund har før denne sesongen ansatt en klubbutvikler på Østlandet!
Ikke til å tro, det brukes nå minst 90 prosent av forbundets ca. 11 millioner i en landsdel i Norge. Det blir det hverken toppidrett eller mer breddeidrett av. Men slik har det vært i 20-25 år, ingen evaluering av bruken av penger i sporten, man bare fortsetter med dette tullet.

Tenk, vi bruker ca. 5 millioner i lønninger der østpå, og vi er i bunnsjiktet sportslig i Europa og et av de minste forbundene i norsk idrett. At en ansetter en klubb utvikler på Østlandet er altså til å gråte av!

Her er helgens kamper: http://bordtennis.no/seriespill/

Fra v: Christian, Fredrik, Jimmy og Anders etter at gullet var i lag NM, 3-2 over Stord!

Her finner du info om lagene i vår øverste divisjon kommende sesong. http://bordtennis.no/eliteserien-starter-i-helga/

Flere av lagene i årets Stiga-liga har forsterket sine lag før seriestarten. Det blir mange spennende kamper for å komme blant de fire beste og sluttspillet og i bunnen av tabellen for ikke å rykke ned kommende sesong..

Fredrik Meringdal, ung spiller i fremgang

Heros er ny i årets serie og sammen med Stord og Laksevåg er nå Hordaland blant de ledende i seriespillet. Hardanger vil om de ønsker det vinne 1.divisjon og dermed kan det i 2019-2020 sesongen være fire lag i vår øverste serie fra Bergen.

Her er vårt tips for den kommende sesongen:

  1. LAKSEVÅG BTK
  2. FORNEBU BTK
  3. STORD BTK
  4. EIKER
  5. NIDAROS
  6. OSLO
  7. JEVNAKER
  8. HEROS