Hordacup lørdag 29.september i Olsvikhallen, stor suksess!

Fra front: Vincent, Eskil og Kasper, de tre beste i Hordacup

Det ble en flott lørdag for sporten vår i Olsvikhallen. 21 unge spillere fra seks klubber under 15 år samt at sju 2.divisjons lag var i samme hall gjorde at det «kokte» i hallen!

Anders Hovden og hans team av medhjelpere hadde en kyndig hånd om en full hall av spillere, ledere og foreldre og alt gikk etter planen.

Laksevåg driver best på rekrutteringsfronten for tiden i Hordaland samme med Stord. Evigunge Irgens melder at det er stor aktivitet på Stord. I Laksevåg er det inntaksstopp av nye spillere og treningene for de yngste er altså stappfulle.

Hordacup 1
Det var første gang vi arrangerte denne turneringsformen for spillere under 15 år i Hordaland. Neste turnering går i oktober på Stord. I tillegg planlegges det to slike turneringer også våren 2019. Spillerne deles opp i puljer i del 1 av turneringen. Etter puljespillet avvikles et A og B sluttspill. Dermed får alle spillere 5-7 kamper i løpet av de ca. 4 timer turneringen varer.

Superdommer Kim-Erling i svart, i gult turneringsansvarlig Anders. Her får alle de unge informasjon og opplæring.

Denne gangen fikk ungdommene også et kort dommerkurs ledet av internasjonal toppdommer Kim-Erling Bolstad Larssen, Laksevåg, før vi startet med puljespillet.  Våre ledere fulgte godt opp under turneringen slik at ungdommen fikk den hjelp de trengte i sine dommeroppgaver og kamper.

Som ventet møttes Kasper Nøstvold og Eskil Ellila fra Laksevåg hverandre i finalen der Kasper denne gangen vant.

A-sluttspill
1.Kasper Nøstvold, Laksevåg
2.Eskil Ellila, Laksevåg
3.Vincent Nguyen, Fjell
4.Pia Meling Fosse, Laksevåg

B-sluttspill
1.Benjamin Åsheim, Laksevåg
2.Mikkel Kvale, Laksevåg