Senior NM på Lørenskog, to gull og to bronsemedaljer til Laksevåg!

Christian og Jimmy, suverene norske mestere i dobbel 2019!

Det ble et flott NM resultat messig for Laksevåg Bordtennisklubb 1-3.mars 2019 i Lørenskog. Gull i herrelag og gull i herredobbel, samt bronse i herre singel til Fredrik og dobbel bronse til Stig og Brage i funk dobbel er mere enn godkjent.

Her er finner du alle enkelt resultater: http://resultat.ondata.se/000612/

Fra v: Anders, Jimmy, Otto, Fredrik og Christian. Lag gull i herrer lag i NM er sikrtet 1.mars 2019!

Fredag, lagkamper
Vi kom oss enkelt til finalen i år. I finalen var det tre jevne kamper og stillingen var 2-1 til oss mot Fornebu.
I kamp fire var det Jimmy Ojakangas mot Sondre Berner. Jimmy hadde full kontroll på landslagspiller Sondre og det ble en enkel 3-0 seier og dermed var vi norske mestere for andre året på rad.

Lørdag, dobbel
Jimmy og Christian fant ut av hvordan de skulle spille etter noen svake kamper i Stiga Ligaen denne sesongen. Spesielt finalen ble enkel for våre gutter, sjelden har en dobbel finale blitt vunnet klarere.

Brage og Stig gjorde jobben og kom frem til semifinalen i funk klassen. Der ble Auli og Sætre for sterke men våre gutter bet godt i fra seg. 1-3 tap er mer enn godkjent!

Lørdag/Søndag, singel
Fredrik Meringdal spilte bra hele helgen og kom helt til semifinalen i år i herre singel. Der ble Borgar Haug for sterkt og de ble tap 2-4 etter helt ok spill mot den kommende norgesmesteren i fra Fokus.

Jimmy Ojakangas tapte 3-4 i sin kvartfinale mot Wetzel fra B-72. 10-12 tap i 7 sett var tung å fordøye etter at Jimmy hadde flere muligheter i andre del av avgjørende sett til å vinne kampen.

Christian Ibenfeldt kom seg greit ut av puljespillet. Han tapte en relativt jevn kamp mot Bolstad-Holm. Etter å ha vunnet dobbelklassen tidligere på dagen var nok Christian fornøyd og litt sliten etter en stri lørdag..

Brage Titlestad satte Thomas Sætre fra Bergen HIL på plass i funk klassens puljespill og kom seg videre til sluttspillet. I kvartfinalen ble Pablo for sterk, men hadde ledelse 7-3 og 10-8 i fjerde sett, hadde det gitt settseier på 1-2 kunne det blitt et spennende femtesett! Han spilte bra og vi er fornøyd med Brage.

Godkjent Brage!

Godkjent Stig!

Stig Mortensen spilte også bra søndag. Hans kamp mot Pablo og 2-3 tap i puljespillet er mer enn godkjent. Både Brage og Stig har trent godt i år og vi ser i spenning frem mot neste sesong!

Arrangør B-72
Det ble gjennomført et solid mesterskap av B-72 som arrangør. En stor jobb ble utført av klubben i samtlige tre dager i Lørenskoghallen. Takk på vegne av alle oss i Laksevåg Btk!

Minus var overdommernes «innsats» denne helgen.
Vi vil skrive en egen artikkel om dette senere denne uken på vår nettside. Flere av de tror at de er «viktigere» enn spillere, ledere og trenere.

Det er de ikke, de har dessverre «misforstått» sine oppgaver i sine posisjoner.