God Jul og Godt nytt år!

Her er alle samle på årsavslutningen, samtlige ønsker Bt-Norge: God Jul og et godt nytt Bt-år!

Laksevåg Bordtennisklubb ønsker alle medlemmer og andre i bordtennis Norge

God Jul og Godt Nytt År!

Laksevåg Bordtennisklubb har hatt et fint bordtennis år i 2019, vi håper også 2020 vil gi medlemmene fremgang ved bordet og mange gode resultater.

Norges Bordtennisforbund (NBTF) lykkes ikke med sin bredde og topp idretts satsing.

På breddesiden deltok vi på et NBTF møte i Oslo 26.oktober. Vi venter i spenning på hva NBTF vil satse på for å få til flere og bedre spillere og klubber i Norge. Vi i Laksevåg sammen med NBTF arrangerte søndag 1.desember trener kurs i hallen vår. 14 trenere deltok og rapportene fra kurset har vært positive.

NBTF får dessverre det ikke til vedr. topp idrett! De tar ikke vare på de spillerne vi har som holder et godt nivå. De tror at løsningen bare er at «eldre spillere» bare kan slutte og at vi har en utømmelig strøm av unge spillere som kan ta over. Det har vi IKKE!

Bruk og kast mentaliteten i NBTF må ta slutt! Tiltak må settes inn slik at vi beholder flest mulig spillere lengst mulig!

Den siste tiden har NBTF toppidrett gjennomført flere skandaløse vedtak!

LOKALT ER DET BEDRE!
I region Vest har vi i desember arrangert Kretsmesterskap. I Laksevåg ha vi hatt stor fremgang og økt antall unge spillere i sving.

Gledelig er det at Heros, Fjell, Bergen HIL, Stord, Haugesund og Stavanger har mange barn i trening denne høsten. I Kretsmesterskapet gledet det oss at Heros, Fjell og Bergen HIL stilte med mange unge spillere!

Som sagt over er vi godt fornøyd med antall spillere og fremgang i klubben vår. Vi har ca. 30 barn i regelmessig trening på fire treninger hver uke.

Her kan dere se høstens resultater fra våre seks serielag:

http://www.laksevagbtk.no/2019/12/21/seriespill-hosten-2019-tabeller-og-kamper-stiga-liga-1-2-3-4-divisjon/#more-7700

ÅRS/JULE AVSLUTNING PÅ SCANDIC HOTEL KOKSTAD TORSDAG 12.DESEMBER

Nesten 40 medlemmer deltok på årets avslutning i klubben vår.

Alle fikk en liten presang fra klubben samt at alle ungdommer fikk gratis julemat og brus. Med gratis mat og drikke blir det slik at alle våre yngste kan delta uansett om det ville kostet lite eller mye.

Otto fikk presang av spillerne…

Vinner av konkuransen:

De yngste- Team Finkel.

De eldste: Petter lekte seg til seier..