1.divisjon i Bergen 24-25-26.januar, ingen minnerike dager!

Malte, Bent, Anders og Petter spilte for Laksevåg 2 lørdag og søndag.

Laksevåg 2 møtte Heros, Trondheim og Bodø denne helgen til seriekamper. Det ble klare tap mot gode Heros og Trondheimslag, mot Bodø vant vi med 8-2 i bunnkampen lørdag.

Sportslig for vår klubb ble dette ikke en minnerik helg. Vi er på vei ned i 2.divisjon og må bare innse at vi kanskje ikke har et godt nok lag til å holde oss i divisjonen. Kampene i Trondheim i februar blir avgjørende for om vi rykker ned.

Laksevåg Bordtennisklubb var før helgens kamper i Olsvikhallen forberedt på en vanskelig oppgave som arrangør.

Spesielt var vi «urolig» for toppkampen Heros-Trondheim. De to beste lagene i 1.divisjon som tidligere i sesongen mildt sagt har hatt «fargerike» kamper og vi håpet sterkt at kampen kunne gjennomføres uten »episoder».

I nært samarbeid med NBTF ble det utnevnt overdommer i Haukelandshallen og i Olsvikhallen. Det var en god start fra NBTFs  side.

Laksevåg Bordtennisklubb hentet opp våre mest rutinerte dommere og prøvde vårt beste med å holde roen samt  få kampene trygt i havn lørdag og søndag og spesielt hadde vi altså fokus på Heros-Trondheim.. Vi arrangerte tre hjemmekamper for vårt lag og tre kamper for Heros, Bodø og Trondheim.

Vi lykkes etter vår mening med gode arr. av kampene der vi satte opp bord, nett og barrikader for de tre lagene som spilte på vår hjemmebane i Olsvikhallen og ikke møtte vårt lag.

Det ble kun delt ut et gult kort i Olsvikhallen lørdag. Vi er veldig godt fornøyd med at vi altså klarte å holde roen der noen spillere og ledere dessverre ofte ikke har roen i seriekampenes hete.

 

Norsk bordtennis og spesielt Laksevåg Bordtennisklubb klarte i en seriekamp denne helgen ikke å ta vare på en ung spiller fra klubben vår.

Norsk bordtennis sviktet han og vi i Laksevåg Bordtennisklubb klarte ikke å passe på han, og dermed fikk han ikke den oppfølging og støtte han trengte av oss som klubbledere og dommere i den aktuelle kampen.

Det beklager vi i Laksevåg Bordtennisklubb sterkt og vil i fremtiden sørge for at det alltid er voksne eldre ledere med erfaring på plass i hallene når våre unge medlemmer spiller turneringer og seriekamper.

Vi håper at en slik «episode» aldri skjer igjen med våre spillere eller andre spillere i norsk bordtennis.

 

Link til resultater fra helgens kamper: http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2019&avd=1