Flott åpningsturnering i Olsvikhallen lørdag 21.august!

Raymond Kleivedal, Laksevåg vant Herrer B etter godt spill. Stevnets beste spiller!

Over 50 spillere fra 11 klubber deltok å sesongens første turnering i vest.  Det ble spilt 163 kamper i de 8 klassene.

Som vanlig gleder vi oss over at Stord, Heros, Haugesund, Fjell, Bergen Pil, Rosseland, Hardanger og Laksevåg stilte med flere unge spillere. En talentfull fransk ung gutt deltok også i turneringen.

Fra Eidsvoll og Jevnaker deltok det to spillere. De meldte til oss etter turneringen at de koste seg i Olsvikhallen. De to var imponert over hvordan vi arrangerte med rask og grei avviklet stevnet på de ca. 6 timene ballen føk rundt på de 14 bordene i hallen.

De to største klassene var herrer E med 18 spillere, og herrer D med 16 spillere.

Laksevågspillerne vant 5 av klassene, Heros kunne glede seg over seire i 3 klasser.

Det var pokaler i de yngste klassene og penge premier i senior klassene. Kr.5300 totalt, alle vinnerne fikk kr.500.- i 1. premie.

Herrer B, lørdag kl.1100

Her var de bese spillerne i stevnet på plass. Raymond Kleivedal, Laksevåg er for tiden i god fysisk form og han trener jevn. Han vant 3-2 i finalen over Vincent Nguyen, Fjell.  Bra spilt Raymond!

Pia Fosse (venstre) deltok på et stevne i Halmstad denne helgen. Her sammen med Tea.

Herrer C, lørdag kl.1300

Tea Pintar, Laksevåg vant finalen mot klubb kamerat Raymond Kleivedal med klare 3-0. Tea er klar for dameserien i slutten av september i Oslo, hun er allerede i godt slag!

Herrer D, lørdag kl.1100

Sander Holmelid, (15) fra Laksevåg var helt suveren i finalen mot Håvard Markhus, Hardanger. Håvard sa til Laksevåg nett etter kampen at han sjelden har fått slik god motstand i en finale i vest. Sander er en av mange talenter utenfor Oslo-gryten som ikke blir «sett» av de som bestemmer i norsk BT.

Herrer E, lørdag kl.1300

Nok en Laksevåg seir i stevnet der Bilal Saher vant over Odin Dyrkolbotn, Bergen Pil i finalen med 3-2.

Vegard er sammen med veldig mange ungdommer i klubben vår veldig lovende!

Jenter g/11, lørdag kl.1100

Finalen mellom Vegard Bruun fra Laksevåg og franske Phillipe von Der Ohi ble en fin og jevn kamp. Vår «mann» vant 11-9 i femte og viste god form før NM for yngre i Trondheim.

Herrer F, lørdag kl.1399, Jenter/gutter 13, lørdag kl.1300, Jenter gutter 15, lørdag kl.1100

Det var seire for Heros i de tre klassene. tre klasse seire for klubben er ikke hverdags kost her i vest. Flott

TAKK TIL MEDLEMMENE SOM STILTE OPP FOR RIGGING OPP OG NED I OLSVIKHALLEN!

Kim-Erling var ansvarlig for arr. i Olsvikhallen. Han var veldig fornøyd med at turneringen ble avviklet som forventet. Mange medlemmer stilte opp, dømte, bar bord, bar barrider og rigget ned i hallen. Tusen takk til alle sammen.