Sesongen 2021-2022 er i gang! Men, vi og andre klubber i Norge må trene mer..

Ole-Christian og Tea. To av 7 trenere som har vært trenere i Laksevåg denne sommeren.

Laksevåg Btk har gjennomfør trening alle hverdager i juni, juli og frem til 12.august i klubben vår. Fra skolestart har vi hatt mange og gode treninger for både liten og stor!

1-12.august har vi trent flere ganger for dagen med våre spillere! Ole-Christian Stenshornet, Per Arne Sveum, Anders Hovden, Raymond Kleivedal, Kim-Erling Bolstad-Larssen, Tea Pintar og Otto Hatlebakk har alle bidratt denne sommeren som trenere!

Christian, Pia, Oliver MC, Sander og Bilal, foran: Franske Phillipe trente mye i klubben vårt i sommer.

Det er kun Fokus, Fornebu, Trondheim, B-72 og Oslo BTK som har fast ansatte trenere. Vi og resten av BT-Norge må ha frivillige i sving gjennom året for å få til gode treninger.

I tillegg har klubbene rundt hovedstaden som ellers i samfunnet stor nytte av å være tett til «øvrigheten».

Skal norsk bordtennis bli bedre må flere enn Fokus, Fornebu, Trondheim, B-72 og Oslo BTK få til gode treninger gjennom hele året.

 

 

 

Vi sliter med å få spillerne til å trene mer enn et par ganger i uken.. Men vi gir ikke opp og forsøker vårt beste. Gledelig var det at forbundet løftet blikket bort fra Østlandet (pluss Tingvoll) og tok ut en av åre spillere til et internasjonal mesterskap i Halmstad forleden.

Det vi trenger er at våre beste spillere og andre som kan litt rundt om i Norge får delta på lands lags samlinger i Oslo gryten, av og til. Uten et BT-Norge som fungerer flere steder i Norge kan vi aldri bli en stor og god idrett.

Klubbene i «fokus» bør bli forbundets slagord fremover.

Vi har flere ganger hatt Ole Christian Stenshornet og Per Arne Sveum på besøk i klubben vår. Vi håper at forbundet skjønner at flere klubber trenger et besøk med gode treninger rundt om. Vi kan anbefale NBTF å sørge for at flere klubber får besøk av de to herrene..

Med EM for juniorer i Kroatia, EM for funksjonsfriske to steder i Europa, Olympiske para leker i Tokyo og  Nordisk mesterskap i Halmstad for kvinner/jenter er der den internasjonale sesongen i gang.

Lokalt har vi arrangert Åpningsstevne i august der våre spillere viste god fremgang og ok resultater.

3-5.september er det NM i Trondheim for de yngste. 10-12.september er det senior NM i Bergen og helgen etterpå 18-19 samles de beste juniorene på Lørenskog til sitt norske mesterskap.

Vi drømmer om en medalje i et av de yngre mesterskapene enten i 2021 eller i 2022. Stort sett har de fleste av våre 10 deltagende spillere trent jevnt og trutt.

Det har iallfall ikke stått på Laksevåg Btks vilje til å gi et godt tilbud før NM for yngre og NM for juniorer.