NM for yngre i Trondheim 3-5.september 2021: Langt frem for Laksevåg spillerne til norges eliten blant de yngste..

Alle åtte som spilte i Trondheim

Åtte spillere og ni foreldre og ledere var på plass i Trondheim denne helgen i fra klubben vår.

Alle resultater: LINK

Våre spillere er ikke blant landets beste spillere, men vi håpet at vi kunne kjempe jevn med nivået under de beste. Det gjorde våre spillere og vi fikk derfor resultatene vi håpet på.

Landslags spillerne på jente og guttesiden har samlinger i Oslo jevnlig og de beste spillerne kom nylig hjem fra Europamesterskapet der de fikk også god kamptrening før NM i Trondheim.

Fokus, b72, Oslo og Fornebu dominerte derfor som ventet i Trondheim. Arrangør klubben Trondheim gjør det også bra i mesterskapet. Alle de nevnte fem klubbene med sine fast ansatte trenere var på plass i hallen og de vant det meste i dette mesterskapet, som vanlig.

Vi kjemper på, men spillerne våre er ikke motivert nok (antall treningsøkter er for få) og ikke gode nok i den norske bordtennis  verden.. Resultatene var derfor som sagt som forventet.. Vi slår de nest beste i Norge og kommer altså til kort overfor de aller beste.

Gutte 15 laget, Christian, Oliver Mc, Oliver Nilsen og Sander

Gutte 15 lag fredag
Vi vant enkelt over Skien i første runde og var dermed klar for å møte Trondheim. Vi tapte kampen mot Trondheim 1-3 der Sander vant sin åpnings kamp etter bra spill. Oliver Mc og Christian var uten muligheter i kamp 2 og 3. Sander tapte sin andre  kamp der han ikke kom opp mot sitt beste. Flere av spillerne fra Trondheim er allerede gode spillere. Trist at ikke forbundet følger de litt opp på samlinger i Oslo.

I plasserings kampene vant vi enkelt to kamper og vi ble nr.9 i lagklassen. Oliver Nilsen slapp også til i første kamp i sluttspillet kamp og gjorde det bra.

Oda og Pia

Jente 15 lag fredag
Her suste vi rett på Trondheim i kvartfinalen der vi tapte 0-3. Pia tapte en veldig jevn kamp for Birgitte med 2-3, 11-13 i femte sett. Det ble også tap i dobbelen Pia/Oda og i Odas singel. Vi spilte dermed om 5.plass og det gikk greit i slutt spillet.

Vegard og Joackim, nr.5 i guttelag
Joackim og Vegard med medaljer for guttelag

Gutte 11 lag
Her ble det en helt ok 5.plass for Vegard og Joackim. Det ble tap 0-3 for Jevnaker i kvartfinalen, flere av kampene der var veldig jevne.

Mix dobbel, lørdag
Oliver Mc/Oda møtte et veldig godt par fra Fokus og tapte klart 0-3 i 1.runde. Sander/Pia møtte er par fra B-72 og klarte ikke å vinne jevne sett, 0-3 tap også der.

Dobbel må vi jobbe enda mere med..

Dobbel lørdag

Her fikk vi det ikke til hverken på gutte eller jentesiden..

Gutt 11 dobbel, fredag gutter 11 singel søndag
Vegard og Joackim ble nr.5 i dobbel og klarte seg bra i den klassen. I gutte singel kom Vegar seg ut av puljen og ble nr.9 .

Gutter 13 søndag
Oliver Nilsen kom seg ikke ut av pulje.. Møtte blant annet en spiller på TV bordet som vant fem titler i helgen.. Vegard kom seg ut av puljen og ble nr.17 i klassen.

Tea og Pia etter kampen i kvartfinalen

Piker 15 søndag
Pia møte i sin kvartefinale en landslaggspiller fra B-72. Det ble en god kamp av Pia som hun tapte 1-3 etter helt ok spill. Pia ble altså nr.5.

Gutter 15 søndag.
Sander ble nr.9 i klassen og spilte helt greit. Tapte 0-3 for en Fjell spiller i runden før kvarten. Han fikk det ikke til i den kampen.

Oliver Mclean i sving i Trondheim (foto Wilhelmsen)

Oliver Mc og Christian kom seg også ut av pulje men tape neste kampen. Nr.17 på de to som er godkjent.

Den som sover synder ikke.. Rolf sier han sover etter to minutter på fly.. Det stemmer!

Reise og opphold
Vi var 18 spillere, ledere og foreldre i Trondheim.  Vi reise med fly til og fra Bergen og det fungerte greit. Vi leide to leiebiler som vi brukte flittig til og fra flyplassen og til og fra hotel og hallen.

Hotellet var helt greit vedr. senger.. Eller var det lite å skrive hjem i fra hotellet… Håper vi aldri bor der igjen..

Hjemreisen…

Mange nede på gulvet i hallen..

Mennesker og dyr i hallen.. 🙂

Pokaler og medaljer..

Arrangør Trondheim BTK
Alle honnør til klubben som tok på seg ett slikt omfattende mesterskap. 28 bord i hallen.. Det skal mye frivillige for å få alt på plass i en slik turnering.

NBTF skamroser klubben og vi henger oss på at de kjemper og står på. Bra jobbet i Trondheim BTK!

Laksevåg Btk har arrangert et slik mesterskap med over 300 deltagere i Olsvikhallen for lenge siden… Vi ønsker Fjell og Heros lykke til med NM yngre i juni 2022.. Håper de vet hva de går til…

Teknisk delegert, ikke helt på banen..
Tidligere leder i NBTF og en av toppene i arr staben i EM vet i 2023 var teknisk delegert i Trondheim. Han er rett og slett ikke konsentrert fra starten, igjen..

1)Toalett forholdene er ikke gode nok i hallen. Når det strømmer inn 400 friidrett ungdom i hallen og skal dele få toaletter med 150 bt spillere, pluss ledere og foreldre kan det ikke gå bra..

2)Vi kommer i hallen fredag, det røde gulvet på bordene ser ikke ut!  Nok en gang må vi påpeke mangler, da først reagerer teknisk delegert.

3)Vi kommer inne i hallen fredag, ekstra lyset er ikke på og det er knapt 200 lux i hallen. Da begynner teknisk delegert å røre på seg.

4)Som vanlig ordnes det ikke med tidsskjema på vegg. På søndag undret vi på når neste runde etter puljespillet skulle starte i gutte 15t og jente 15.. Den kom på veggen når slutt spillet i klassen var klare…

5)Ellers var det som vanlig kaos i hallen vedr. foreldre, bestemor og tanter.. Det er klart at når det går kamp på bord 28, hundre meter unna tribunen går de ned på gulvet for å se på sine håpefulle.

Kortsiden..

6)Riggingen av hallen burde teknisk delegert sett på før stevne start. Tribunen burde som i Haukelandshallen vært på langs, ikke på ene kortsiden. Vi får håpe at de neste 20 årene gir oss bedre forberedelse i fra de som er teknisk delegerte rundt om..

7)Vi setter også et spørsmåltegn om vi trenger teknisk delegert. Overdommer og ass.overdommer er vel nok?

Her er vi på tribunene...

Tre trenere/lagledere, her er Bing i gang..