Heros Cup 5.november 2022

Av: Tea

Lørdag 5.november arrangerte arrangerte Spkl.Heros: Heros Open. 8 klubber deltok (Bergen PIL, Fjell – Kameraterne, IL, Hardanger BTK, Haugesund BTK, Laksevåg BTK, Rosseland BTK, Sportsklubben Heros og Stord BTK). Laksevåg BTK stilte med 16 spillere. Turneringen startet klokken 10.30 og ble avsluttet rundt klokken 17.00.

Alle spillerne våre, fra de yngste til de eldste, oppførte seg på en sportslig, vennlig måte og hadde alltid med et smil.
 

Våre yngste nybegynnere viste at de er klare for turneringer… Veldig imponerende!!!
Joakim og Simon Elias viste stor fremgang, overraskende bra spill og de kjemper om hvert poeng.
 
Vår nye lille stjerne Olivia, som stilte i nybegynner piker, vant to kamper og fikk 3. plass. (6 spillere var påmeldt)…bra jobbet (bilde nederst)
 
Det var veldig inspirerende å se våre voksne nybegynnere, som dukket opp i turneringen for første gang. De var klare og viste at mye kan læres på kort tid. De hadde støtte fra familie og venner, noe som var spesielt hyggelig å se. De konkluderte med at det var en fantastisk opplevelse og at de helt sikkert vil delta på flere slike turneringer. Jeg må også si at spillerne fra andre klubber var veldig snille mot dem og alltid var klare til å hjelpe.
 
Og nå om våre mer rutinerte spillere…
 
Herrer F
Oliver K. Nielsen viser stor fremgang i spillet sitt og kjemper for hvert poeng. Det var ingen store problemer i Herrer F-kategorien før finalen, hvor han tapte mot nubber.
Theodor viste et godt spill, han ble stoppet av Oliver i sluttpillet.
 
Herrer E
En veldig imponerende turnering av vår Aleksander, som er veldig stridbar og har vist utmerket spill og form den siste måneden. I finalen tapte han 3-2, siste sett 12-10. Vi må jobbe litt med smash..
 
Herrer D
Vi var representert der av Bjørn, som falt i en veldig vanskelig gruppe og ikke kom videre.
 
Herrer C
Oliver MC og Tom representerte oss der. Veldig imponerende spill fra dem begge. Tom tapte mot Oliver i sluttspillet.
Oliver Mc spiller utmerket bordtennis, som vi fikk se i 3. divisjon. I går fortsatte han bare det flotte spillet sitt og tok seg til finalen. Han tapte mot Kjetil Korneliussen i finalen.
 
Jeg kan konkludere med at det er hyggelig å se at spillerne våre har en fin fremgang, at de henger og har det gøy med andre spillere og oppfører seg rettferdig hele tid.
 
Resutatene kan sjekkes her
Legger ved noen bilder fra Heros Open 2022

Vår nye stjerne?