Stiga Norges Cup i Norge er i alvorlige problemer!

Jimmy Ojakangas imponerte i Bergen

Herrer elite, Jimmy Ojakangas, Laksevåg, suverent best etter Stiga Norges cupens tre turneringer!
Jimmy fikk god motstand fra lovende talenter fra Fornebu i flere av rundene. I finalen møtte han Sigurd Tjalvesen Sørheim. Sigurd spilte bra et par sett, men å slå Jimmy i en kamp over 7 sett var ikke mulig for Sigurd denne gangen. Klar 4-1 seier til Laksevågspilleren.

Laksevåg stilte med også med Anders Hovden i klassen. Anders spilte bra og kom seg ut av puljespillet. I første runden i sluttspillet tapte han klart for Sigurd Tjalvesen Sørheim.

I herre elite klassen manglet følgende av våre beste spillere: Landslagspillerne Borgar Haug, Fornebu, Eskil Lindholm, Fornebu, Lars Rønneberg, Fornebu, Alexander K. Fransson, Fokus, Finn Vetvik, Fornebu, Martin Frøseth, B-72.

PINLIG AT INGEN AV VÅRE LANDSLAGS SPILLERE STILLER I NC 3 I BERGEN!

Damer elite, NBTFs dame satsing har kollapset fullstendig!
Ikke til å tro.. Fire spillere var påmeldt, en spiller skadet seg og klassen ble gjennomført med tre spillere. Både damer eldre junior, damer junior og jenter 15 klassen ble avlyst på grunn av for få spillere påmeldt. Det er fullstendig kollaps på damesiden i norsk bordtennis!

Forbundet har totalt mislykkes med å ta vare på våre jenter spillere og forbundet må etter hvert ta inn over seg at slik kan det ikke fortsette.

På hvert styremøte i NBTF fremover sammen med resten av bredd satsingen i norsk bordtennis:  Egen sak på hvert styremøte der de ansvarlige forteller hva de har gjort etter det siste styremøtet..

Susanne Flor Wilhelmsen, født 2008, NR.29 PÅ RANKINGEN VANT DAMER ELITE I BERGEN OG KUNNE MOTTA KR.3000 I 1.PREMIE, ETTER TO SPILTE KAMPER…
Susanne er et fint talent som kanskje kan oss gledelige damestunder i fremtiden. Sammen med søstrene til Susanne har vi noen talenter NBTF må ta vare på.

Laksevåg stilte med Camilla Hovden i denne klassen. Hun trener godt for tiden og er nå klar for topp 8 i Bergen i april.

Para Åpen, ingen landslag spillere deltok i Bergen. Ikke til å tro det heller!
Zolt Berecki, Trondheim satte Thomas Sætre, Bergen PIL, enkelt på plass i finalen. Vi merker oss at landslags sjef Jan Bergersen var på plass i Bergen. Hva han gjorde i Bergen på forbundets regning kan en bare spekulere på..

Det er bestemt at det skal være like premier i Para, Damer elite og Herrer elite i Stiga NC.. En kan bare lure på hva NBTF tenker på når forbundet bevilger kr.10 000 i pengepremier i de tre klassene til arrangør.

Ingen landslagsspillere som deltar: da bruker ikke NBTF penger premier på Stiga NC turneringer i fremtiden!

Herrer eldre junior, en klasse med godt sportslig nivå!
Flaaten fra Snarøya/Fornebu imponerte med seier over Sigurd Tjalvesen i finalen, 3-1. Flaaten gjorde også gode kamper i herre eliteklassen på lørdag og kom der til semifinalen. Alle de 8 beste i denne klassen er fine talenter som vi bare kan håpe slår til i fremtiden. 7 av spillerne kom fra Fornebu, ingen Fokus spillere stilte opp i Bergen og da ble det en lekegrind for Fornebu Btk i denne klassen!

5,Ayman Mhamdi, Fornebu BTK

Sander Holmelid, Laksevåg ble nr.9 i denne klassen.

Damer eldre junior, AVLYST.. SØRGELIG
Jenter 15 AVLYST.. SØRGELIG

Gutter 15, bra deltagelse i denne klassen!
Jonas Frøseth, Tingvoll vant denne klassen mad seier over Vincent Nguyen, 3-1 i finalen. Her savnet vi kun noen spillere fra Fokus ellers var de fleste andre beste på plass i Bergen. Jonas spilte bra i Bergen og i Herrer elite spilte han jevn med en av norges beste seniorer.

Oliver Klæboe Nilsen og Lasse Skage fra Laksevåg spilte i denne klassen. Ingen kom ikke videre fra puljespillet.

Gutter 14, Gutter 13, Gutter 11, Herrer A-B-C-D
Resultater fra disse klassene finner dere link til under.

Noen resultater for Laksevåg spillere:
Gutter 13: Joakim Ottesen Håland, Laksevåg BTK spilte i 13 års klassen. Han kom ikke videre fra puljespillet.
Herrer A: Her ble Eric Nilsen. Laksevåg nr.4 i klassen.
Herrer B: Raymond Kleivedal, Laksevåg nr.3, Eric Nilsen, Laksevåg nr.5 i klassen.
Herrer C: Nok en 3.plass til Raymond Kleivedal, Laksevåg. Tom SSTrømberg og Eric nilsen fra Laksevåg ble nr.5 i klassen.
Herrer D: Oliver Lekven Mclean, Laksevåg BTK og Aleksander Sjursen, Laksevåg, ble begge nr.5 i denne klassen. Begge to tape 1-3 i kvartfinalen.

NBTFs Stiga Norges Cup i Norge er i alvorlige problemer.

• De beste landslagsspillerne bryr seg stort ikke om å delta uten for Oslo gryten.
  • Mange av våre beste spillere er derfor ikke kvalifisert til Topp 8 i Bergen i April.
  • Spillere som ikke stiller opp i disse turneringene og dermed ikke kvalifisert seg til topp 8 bør heller ikke få spille landskamper, turneringer og delta samlinger for Norge.
  • At B-72 og Fokus ikke stiller med spiller i Stiga NC nr.3 i Bergen 14-15 januar er rett og slett pinlig.
  • Får vi ikke gode turneringer og seriekamper hjemme i Norge kan vi aldri bli en god bordtennis nasjon. NBTF bør følge opp egne retnings linjer pålagt klubber og spillere i Norge.
  • En rask sjekk på Facebook viser at klubbene i øst spiller i lokale stevner. Mange spillere i Norge reiser også til Sverige og spiller lavere divisjoner i vårt naboland mens dgt er Stiga Norges cup i Bergen.
  • I NC 3 i Bergen må vi berømme Fornebu, Stord og Trondheim spesielt som deltar med mange spillere.
  • Slik var deltagelsen i de tre NC stevnene
  • Laksevåg i oktober 2022: under 122 spillere.
  • B-72 i november 2022: 260 spillere, smekk full..
  • Heros/Fjell i januar 2023: under 117 spillere.
  • Forbundet på skjerpe seg, ingen andre stevner når det er NC stevner i Norge. Forbundet må kollidere NC stevnene mot vårt nabolands Grand Prix som gjør at våre beste norske spillere kan delta i våre tre NC stevner.
  • Det er jo slik at nesten ingen vil arrangere våre topp stevner når få spillere og klubber deltar.
  • NBTF bidrar nå med kr.10 000 slik at Para, damer elite og herrer elite alle får like pengepremier. Heros var gode arrangører og forteller til oss at de delta ut kr.3000 i 1.premie i de tre klassene. Tenk, tre damespillere i damer elite, kr.3000 i 1.premie!

Slik kan vi ikke fortsette..

Litt video bilder fra finalen i NC 3, herrer elite, Ojakangas-Tjalvesen-Sørheim: https://www.facebook.com/LaksevagBordtennisklubb/videos/733967648030818