Mange gode resultater i Stord Cup 2015 for Laksevåg Btks spillere!

Eskil, Vetaas jr, Aleksander, Kasper fra V. Foran Brage!
Eskil, Vetaas jr, Aleksander, Kasper fra V. Foran Brage!

Lørdag 19 september kl.0900 satte 5 spillere og 4 «ledere» kursen for Leirvik og Stord Idrettshall i tre biler. Vi rakk 10 fergen i fra Halhjem med god margin. Kampene startet kl.1200 og det gikk slag i slag for våre spillere hele dagen!

Vi har i skrivende stund ikke fått oversikt over samtlige resultater, men her kommer en kort oppsummering-

Benjamin Vetaas
Spilte som vanlig opp og ned, på sitt beste er Vetaas jr. nå i ferd med å bli en god bt-spiller! I herrer E vinner Vetaasen greit puljen sin. I kvartfinalen i klassen spiller han godt og kjemper bra. Men, dessverre et knepent tap for en spiller i fra Oppegård. Både lagleder og Vetaasen selv var fortvilet over avslutningen av kampen. 7-7 ble til 7-11 etter fire svake baller i avgjørende fase.

Brage Titlestad
Også her en Laksevågspiller som spiller opp og ned. På sitt beste er det får spiller som ha like gode server og kjempebra fh.loop! I kvartfinalen i Herrer E lå han under 0-2 for en spiller i fra Bergen HIL. Så kom Brage opp på sitt beste nivå og vant kontrollert de to neste settene, klart for avgjørende sett. Det ble det raskt 1-5 før vi tok time-out etter en svak start. Det hjalp lite og vips var brage ute av klassen.

Kasper med 3.plass!
Kasper med 3.plass!

Kasper Nødtvold
Spiller bra i Herrer F uten å få pokal i denne klassen. 3, plass og pokal ble det derimot i gutter 13! Ut av pulje med stil og seier i kvartfinalen. I semifinalen mot en spiller i fra Volda ble det 0-3 tap i tre jevne sett! Bra Kasper!

Eskil med luringen Aleksander bak..
Eskil med luringen Aleksander bak..

Eskil Ellila
Spilte bra hele dagen på Stord! Kom seg til kvartfinalen I gutter 13. Utrolig å se den innsatsen denne unggutten legger ned i samtlige sett og kamper og vinner han som de andre mange kamper på Stord. Bra Eskil!

Aleksander imponete med sølv i sin første turnering uten for Bergen.
Aleksander imponete med sølv i sin første turnering uten for Bergen.

Aleksander Sjursen
ER på sin første tur med klubben og vinner 6 av 9 kamper! Han har gjort store fremskritt denne høsten og vi kan bare glede oss til ytterligere fremgang. Han tar sølv og en flott pokal i Nybegynnerklassen der han tapte knepent i finalen. Bra Aleksander!

Her er link til der vi tror resultatene kommer: http://bordtennis.no/stord-bordtennisklubb-inviterer-til-stord-cup-2015/

 

 

 

Hjem igjen
De tre bilene reise fra hallen til forskjellige tidspunkter etter hvert som spillerne var ferdige. Hovedleder tok med seg Brage som levert langt ut på landet i Fana kl.2030. Kl.2100 landet «gliset» til OH Vetaasen til faren sin på Esso i Fyllingsdalen.

Takk for fin dag alle sammen. Samtlige spillere oppførte seg eksemplarisk.

Stord gjennomførte et bra arr. Her var det dataprogram i sving med trekning og resultater på «vinduet». Salgsbod med pølser, brus, kaker osv.
Det eneste vi kunne sette fingeren var at det var litt få barrikader i hallen. Det er irriterende med baller flygende inn på bordene i rekken med fem bord i den ene delen av hallen. Det spilte vi mesteparten av våe kamper, spesielt finalen i Nybegynner ble skjemmet av stor trafikk rund beina på spillerne.

Atle Irgens, Stords store sønn sa til meg før avreise at han var mektig imponert over våre spillere, snille og fine gutter alle sammen!

Takk for fine ord Irgens! Hjemreisen gikk da smertefritt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *