Stiga Norges cup nr.2 i Bergen, søndag

Bak: Martynas Dovydas markerte seg med 2 plass i B-klassen samt at han spilte jevnt med Borgar Haug fra Fokus i eliteklassen i helgen. Kasper vant tre kamper i puljespillet i u13 med 3-2..

Søndag ble også en god dag for klubben vår. Martynas Dovydas kom til finalen i herrer B der han tapte en veldig jevn finale etter brukbart spill. Morten Bendiksen fortsatte sitt gode spill fra lørdag og ble nr.3 i B-klassen.

Kasper Nøstvold vant sine tre kamper i puljespillet 3-2! Veldig bra Kasper! I sluttspillet møtte han vinneren av klassen men kunne ikke ta den skalpen denne gangen. Men, neste gang..

Eskil Ellila kom i en tøff pulje med tre spillere i u13 med ca. 1500 poeng! Skjønner ikke at slik unge spillere kan få samlet så mange poeng… Eskil kjempet og fightet bra men tapte alle sine tre kamper. I en av kampene ble det 10-12 i femte sett. Han er på gang..

Stiga Norges cup nr.2 i Bergen, lørdag

Mye å glede seg over for Laksevåg Btk i dag. Vi fikk fire spillere ut av puljene i herrer elite der Christian Ibenfeldt kom lengst etter et knepent tap for POHJALAINEN Magnus, Molde BTK i kvartfinalen. Martynas Dovydas, Anders Hovden og Morten Bendiksen kom seg også videre fra puljene i eliteklassen. Martynas imponerte med å tape knepent 2-3, 8-11 i avgjørende sett for Borgar Haug i puljespillet!

Benjamin Hatlebakk kom seg ut av puljespillet i herrer junior, men var uten mulighet i neste runde.

Petter Vedeler kom seg også ut av puljespillet i herrer junior. Petter møtte en dame junior landslagsspiller i første runde i klassen. Dessverre ble ungjenten fra Lørenskog utestengt fra kampen etter ett sett. Petter Vedeler spilte meget godt og ledet 1-0 i sett når kampen ble brutt.
I neste runde var også Petter som Benjamin et nummer for liten og kom seg ikke videre.

Spkl.Heros var arranger av Stiga NC nr.2 og de fikk virkelig «kjørt seg» med denne utvisningen av ungjenten fra Lørenskog. Dette er dessuten «tøffe stevner» for en arrangør og det ble dessverre litt forsinkelser i dag. Vi krysser fingrene for at tidsskjema holder i morgen.

stiganc22016Bilde fra V: Teknisk delegert Anders Hovden i stevnet og president i Hordaland Bt-region, Visepresident i NBTF Christian Ibenfeldt og sportslig leder Bengt Paulsen i NBTF.
Det ble en tung lørdag 8/10 for de tre i Haukelandshallen i dag, vi håper det blir litt roligere i morgen søndag 9/10.