Fredrik og Benjamin gjorde det bra i Bodø

Kasper og Eskil før stevnestart i Bodø

Stiga Norges cupen åpnet i Bodø 14-15.oktober. Der imponerte Fredrik Meringdal i sitt første NC stevne i Laksevågdrakten med 3.plass i herrer elite og 2.plass i Herrer eldre junior etter godt spill. Benjamin Hatlebakk var også positiv i Bodø og kom seg ut av puljene i Herrer elite og herrer junior etter gode prestasjoner og fikk to 9.plasser.

Som ventet ble dette første stevnet dominert av spillere fra Fokus og B-72. Spillere derfra har som vanlig reist «reist verden rundt» på trening og i kamper de siste månedene. Spillere fra Bergen har også gjort det vanlige, trent hjemme i respektive treningshaller…

Nå er det lyspunkter her vest i det Region Vest, Fjell, Heros, Laksevåg og forbundet sammen har ansatt en trener på heltid i Bergen. Fokuset for denne treneren i helgen var observasjon av alle 14 spillere fra Bergen og spesielt fulgte han opp Seth Egenberg, Heros og Patrik E. Maurstad fra Fjell.

Gard Egenberg, Heros og Mattis Næslund fra Fjell var andre lyspunkter fra spillere i fra Bergen. Gard gjorde flere sterke resultater og Mattis spilte sin beste turnering i Norge og vant blant annet gutter 14.

Får håpe at trenerne som «steller og stuller med landslaget» inne i Oslo løfter blikkene lenger enn til Sinsen krysset. Det nytter ikke å satse alle sine trener-krefter og uttak på noen få spillere i Oslo gryten. Da blir vi også i årene fremover en C-nasjon.

Anders Hovden og Christian Ibenfeldt
Kom ikke opp mot sitt beste denne gangen. De kom seg greit ut av pulje sine i eliteklassen, men fikk det ikke til i sluttspillet

Kasper Nøstvold og Eskil Ellila
Kom seg greit ut av klassene sine fra puljene. De har et stykke igjen til å spille like godt på trening som i kamper. Men, de er ivrige og det kommer til å ordne seg ut over i sesongen.

God mat på fat..

Laksevåg stilte med 6 spillere og to ledere i Bodø. Her er fra en hyggelig middag i 17 etasje på Scandik Hotel lørdag kveld.

 

Her er link til resultater: LINK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *