Stiga Norges Cup nr.3 på Lørenskog 9-10-desember: dette har ikke skjedd før..

Flott innsats i herre eliteklassen på Lørenskog: Fra V: Jimmy, Fredrik og Christian.

Herrer Elite
1. ANDERSSON Roger, Hardanger BTK
2. MERINGDAL Fredrik, Laksevåg BTK
3. OJAKANGAS Jimmy, Laksevåg BTK
3. IBENFELDT Christian, Laksevåg BTK

Vi kan ikke huske sist Laksevåg hadde tre spillere i semfinalen i et Stiga NC stevne og i tillegg ble Ander Hovden nr.9 i den gjeveste klassen i stevnet.
Roger Andersson vant 4-1-mot Fredrik Meringdal i finalen. (12-10, 11-6, 11-8,5-11, 11-5). Roger Andersson, Hardanger BTK slo Jimmy Ojakangas, Laksevåg i semifinalen, mens Fredrik Meringdal, Laksevåg BTK slo Christian Ibenfeldt, Laksevåg i den andre semifinalen.

Vi gleder oss til NM for seniorer på Lørenskog 2-3-4.mars 2018. Vi vil helt klart kjempe om medaljer i alle herreklasser og håper at vi igjen kan sikre oss et NM gull.

Petter Vedeler og Benjamin Hatlebakk
Våre to talentfulle ung-gutter får det ikke til å stemme 100% for tiden. Treningen med vår nye fellestrener (med Fjell og Heros) i Bergen har ikke gitt ønsket resultat for våre spillere så langt. Vi må vurdere om vi skal sette i gang ekstra tiltak for de to etter jul.

Sammen med Fredrik Meringdal og Georg Selsvold vil alle fire ha gode muligheter til å hevde seg i NM eldre junior på hjemmebane i Haukelandshallen 9-10.februar.

Brage Titlestad
Brage deltok i funk klassen på Lørenskog og kom seg ut av puljen, men måtte gi tapt i kvartfinalen for Thomas Sætre, Bergen HIL. Brage møtte den danske vinneren i puljespillet samt altså den neste beste spilleren i kvartfinalen. I puljen var det kun tre spillere og dermed ble det kun en seier i enkelt kamp til Brage i NC denne gangen. Brage er klar for topp 8, 20-21 januar i Oslo. Brage sammen med klubben vil vurdere om han skal delta i turneringen straks alle detaljer kommer i fra forbundet om turneringen.

Pappa Ole sammen med sin datter Pia deltok for første gang på et stevne utenfor Hordaland.

Pia Fosse deltok tre klasser
Pia fikk spille mange kamper på Lørenskog og gjorde det bra. Hun var først og fremst med for å få litt rutine slik at når hun spiller i NM på Oppegård 16-17-18 mars mestrer spill i en stor hall.
Det var veldig få deltagere i jente 11-12-13 årsklassene denne gangen. Vi regner med at forbundet er obs. på hva som skjer i de yngre klassene vedr. deltagere antall og vurderer tiltak for fremtiden.

Arrangøren B-72
Her var det lagt ned et godt arbeid og vi som holder til i Laksevåg Bordtennisklubb med arr. ansvar for Stiga NC nr.2 i November vet hva som kreves.. Og vi vet at arr. av stevnet på «gulvet» er et slit. 222 var påmeldt til stevnet mens det i Bergen var ca. 160 spillere på plass. B-72 kom godt fra det som arrangør.

Lørenskog hallen..
Den holder dessverre ikke mål, men hva skal B-72 gjøre når de har bare denne slitte hallen til disposisjon? Gulvet er for glatt, (ikke glem å vaske gulvet før NM senior starter) tribunen er for liten, selve bordplassen med plass til lagledere er ikke godt nok i 2017 for arr. av store stevner. Nett, bord og telle apparater må sjekkes nøye før NM for seniorer. Her er det et klart forbedringspotensial.

At det ikke var stoler til laglederne på spille-gulvet håper vi det blir siste gang vi opplever. Finnes det ikke et krav om dette? Knall harde benker å sitte på gjennom en hel helg holder ikke mål.

Kantinen er et pluss i hallen og det er flott å se blide både kvinner og menn i salgsboden.

Benjamin Vetaas (bak) og Kim Erling Bolstad-Larssen, Laksevåg, er to av våre lovende fb. dommere, bruk de mere!

Bordtennisforbundet, hva holder de på med?
Ikke vet vi.. Vi pirker litt bort i det av og til og da kommer NBTFs representanter springende og vil ha svar på om hva vi mener.. Vi svarer så godt vi kan vi..

Men, dommere på NC stevner bør forbundet stille med! Tre overdommere og TD er i overkant, sett heller to av våre beste dommere til å dømme semifinaler og semifinaler i slike stevner.
Her er vi på et bunn-nivå som idrettsgren i Norge. At vi sender 8 dommere til VM i Halmstad og ikke sender en dommer til Lørenskog er ikke til å tro. Men, det er vel gøyere å reise til VM? Eller hva sier du Reiten?

Pengepremier og pokaler.. noe for forbundet å vurdere?
I Bodø, Bergen og Oslo var det forskjellige pengepremier i eliteklassen. Hvorfor kan ikke forbundet bestemme hva de beste skal få i slike premiesummer?
Hvorfor er det pokaler i eldre junior klassen? En kan slå fast at spillerne ikke hoppet og spratt av glede for pokaler å ta pokaler med seg hjem i klasser over 15 år.
Når vi i Laksevåg Btk skal arrangere det første NM for eldre junior i februar så blir det med premier en «nøtt» for oss. Hva skal vi gi som premier? Har du et forslag? Meld ifra til oss!

Må en avlyse kurs i streaming i januar kan en kanskje invitere til kurs i arr. av NC og NM? Gjennomgå hvordan vi skal få bedre arr. av topp stevner burde iallfall gi deltagere på et slikt kurs.

B-72 er den beste klubben vedr. streaming. Derfor var det litt leit å se at det ikke ble streamet litt fra NC stevnet denne gangen. Det krever ekstra «folk» og det vi dessuten fikk info om fra disse flotte streaming-gutta i B-72 var at «nettet» i hallen var for dårlig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *