Oppsummering NC 17-18.november for Laksevåg Btks spillere

Simon Berglund, klart beste spiller i Bergen
Benjamin Hatlebakk vant herrer C

Vi deltok med 24 spillere i turneringen og fikk en del gode plasseringer. Når vi selv arrangerer slike stevner i Bergen er det minimal med tid vi får til å være lagledere/hjelpe våre spillere i kampene. Vi prøver så godt vi kan…

Link til komprimert resultat liste: LINK

Jimmy Ojakangas satte Roger Andersson, Hardanger på plass..

Herrer elite
Simon Berglund vant klassen foran Jimmy Ojakangas. Finalen var stevnets sportslige høydepunkt der Jimmy vant klart over Roger Andersson (nr.1 i Norge) i semfinalen. Malte Rosen ble nr.5.

Funk klassen
Brage Titlestad ble nr. 2 i klassen. I finalen mot Zolt fra Ålesund ble det tap 1-3. Brage er på gang.

De beste funk spillerne deltok på stevne i Spania, vi regner med at de vant mange klasser og kamper der nede. Vi ser frem til en fyldig rapport på NBTF internett fra stevne i Spania.

Herrer A
Piotr. Odelski kjempet seg frem til finalen i klassen. Med litt mer trening fremover kan han bli mer stabil i spillet sitt.

Herrer B
Tom Strømberg ble her beste spiller fra vår klubb. Nr.5.. Det er klart at når en løper rundt hele dagen i arr. staben blir det mindre krefter når en at på til skal spille..

Herrer C
Benjamin Hatlebakk vant denne klassen og 800 kroner i lommepenger. Spiller i helgen inni mellom bra, men fullt kjør i arr. staben gir ikke maksimale forberedelser i stevnet. Eldre junior klassen ble en nedtur etter lørdagens seier i C.

Herrer D
Her ble det 2.plass til Røy Vetaas.. Han jobbet før den klassen 6 timer fredag, 10 timer lørdag og 6 timer søndag før han entret spill i D- klassen.. Bra gjort Roy!
Bjørn Gjelseng ble nr.9 i klassen, også han jobbet som en tyrk for å få stevnet i land..

Herrer Eldre junior
Malte Rosen måtte melde avbud på grunn av sykdom. David Tørner blr nr.5 i klassen.

Herrer junior
David Tørner ble nr.3 i klassen.

G12
Pia ble nr.9. Sander og Oliver deltok for første gang på dette nivået. Foreldrene melder om at de to guttene spilte veldig bra!

G14-G15
Her deltok vi med Kasper, Eskil, Finkel og Benjamin Å. Kasper kom seg ut av pulje men måtte gi tapt i 1.runde etter puljespillet. Finkel og Benjamin fikk for første gang prøve seg på dette nivået, her kommer det flere tog i årene fremover..

G13
Mikkel Walhovd og Sander Øvrebø deltok i klassen og de fikk verdifull erfaring fra det norske topp nivået. De må trenes to-tre ganger i uken hele året. Da kan vi nærme oss Norges toppen i de yngre klassene.

Jenter 13- Jenter 15-Jenter 12
Pia Fosse vant mange kamper i helgen! Flott!

Nr.2 i jenter, 12,

nr.3 i jenter 13

og nr.9 i jenter 15.

I jente 15 klassen spilte hun helt jevnt med nr.2 i klassen! Hun er på gang og er nå innkalt til sin første forbundssamling på Østlandet i desember.

Håper at jeg har fått med meg de beste resultatene for våre spillere.. Meld fra om noen er uteglemt!