Kretsmesterskap i Hordaland, Laksevåg vant 3,5 av 9 klasser!

Bak: Bilal, Oliver, Benjamin. Foran: Sander. Laksevåg dominerte det to offisielle klassene for yngre.

Laksevåg stilte med 20 spillere i årets KM og var dermed største klubben i kretsmesterskapet.

Petter Vedeler vant dobbel sammen med Andreas Nguyen fra Fjell.

Luis Betancor vant herrer E i en jevn finale mot klubb kompis Thomas Lieske.

Sander Holmelid van to klasser i turneringen og var beste yngste spiller i stevne. Våre ungdommer gjorde blant annet rent «bord» i Vest Cup. Trening gir resultater.. ?

6.Hardanger, 3 SPILLERE

Mange fra Laksevåg med i jente/gutte 11 års klassen!

14 spillere stilte til start i jenter/gutter 11 i turneringen! Det er et stort lyspunkt for oss i region Vest. Spillere fra Heros, Fjell, Hardanger, Bergen HIL, Stord og Laksevåg stilte alle deltagere i de yngste klassene årets kretsmesterskap.

Senior klassene

Eric Doval fra Heros gikk til topps i Herrer Åpen.  Andreas Nguyen Fjell ledet 10-6 i femte sett, men måtte likevel tåle 10-12 i en spennende og god kamp.

Petter vant dobbel sammen med Andreas fra Fjell.

Andreas Nguyen Fjell gikk til topp i herrer B og i dobbel sammen med Petter Vedeler fra Laksevåg.

Vi merker oss at Gunnar Wedøe, Heros van herrer C! Gunnar sier til NBTF nett at han ikke kan huske sist han vant en turnering og at det var en fryd å være best igjen!

Yngre klasser

I Vest Cup og i gutter 15 dominerte Laksevåg denne gangen, Sander Holmelid viste godt spill og vant begge klassene foran klubb kamerat Oliver Mclean.