Media fokuserer som vanlig på de største idrettene.. også i disse korona tider!

Regjeringen kan stolt fortelle at det er bevilget 2,1 milliarder til norsk idrett i korona kompensasjon. Flere 100 millioner vil også våren 2021 blir tildelt idretten etter søknad.

Media skriver side opp og sider ned hver dag om hvor vondt og trist det er i fotball sporten, håndball sporten og f.eks. i ishockey sporten…

En lokal avis i Bergen klarer til og med å skrive at curlingens seriespill lider..

Vi registrerer at Fotball sporten har fått mest av alle idretter i støtte fra regjerningen, ca.60 millioner i første tildeling. Håndball og Ishockey er tildelt fra ca.40-60 millioner. Vi ser også i media at de tre nevnte idretts grenene ikke er fornøyd med tildelingen.. Mye vil ha mer..

Ikke et ord om vår sport bordtennis sliter tungt sportslig i media. (mange andre idrettsgrener også..)

Det skal bli spennende å se oppsummeringen i fra bordtennis forbundet over tildelingen i korona støtte til vår idrett. Sportsklubben Heros kunne forleden fortelle stolt at de hadde fått kr.20 000 i slik støtte…

Ikke et ord om vår sport bordtennis sliter tungt sportslig i media. (mange andre idrettsgrener også..)

Vi kan herved informere media om at vår sport har hatt

  • påmeldt 161 serielag til sesongen 2020-2021, lagene har knapt spilt en kamp. (22 forskjellige serier, forbundsserier 88 lag, lokale serier 73 lag)
  • Totalt er ca.1000 kamper avlyst.
  • Minst 95 % av våre turneringer er avlyst..
  • All bredde idrett vedr trening i vår sport har vårt nedstengt nesten hele 2020-2021 sesongen!

Det mest irriterende fra regjerningen og statsminister Solberg..
Vi kan lese 24.mars i media i Bergen at trenings sentrere er åpne for innbyggere i Bergen.. Bilder i media viser glade ungdommer i alderen 20-29 som jubler for åpne trenings sentre!! Samme dag kan en lese at det er flest korona smittede i alderen 20-29 år..

Lørdag 27.mars etter flere smitte utbrudd: Bergen Kommune stenger trenings sentrene i 4 dager…  Ikke til å tro at de kanskje blir åpnet igjen etter noen få dager!

Det har vært åpnet for trening i trenings sentre, Laksevåg Bordtennis hall er stengt for våre trimmere i et helt år!!

  • Vi i vår klubb har egen hall på over 500 kvadrat, våre trimmere har vært utestengt fra trening i helt år!
  • Vi kunne enkelt sluppet f.eks. 5-6 trimmere inn i hallen et par ganger i uken og vi kunne holdt et høyt nivå på smitte vern.
  • Vi er dritt sure på at det er forskjell på at vår største konkurrenter om medlemmer, trenings sentre er åpen, vår hall er stengt for trimmere!
  • Vi vet at forbundets ledelse har forsøkt å få åpning av trening i bordtennis, flere ganger i møter med NIF og regjeringen.

Hvorfor behandles vår idrett og andre idretts grener på en slik måte fra stat og kommune?