BERGEN PIL OPEN 11-12.MAI, SISTE TURNERING I 2023-2024 I REGIONEN DENNE SESONGEN

57 spillere fra Haugesund, Stord, Hardanger, Fjell, Heros, Bergen Pil og Laksevåg deltok i den siste turneringen som ble arrangert i i Stemmemyren Idrettshall, Bergen, denne sesongen. Turneringen ble arrangert over to dager med singel klasser og dobbel lørdag, lag klasser søndag.
Laksevåg stilte med 14 spillere i turneringen. Laksevåg var dermed temmelig sikkert største klubb i årets siste turnering her vest. Vi har prøvd å sende spillere til mange turneringer i vest denne sesongen. Vi skal prøve å få det til også neste sesong.

På Heros åpen Facebook fremhever en at unge spillere gjorde det bra. Stord sier på sin åpne Facebook at de vant mange klasser og fremhevet at gode spillere gjorde come back og vant lag klassen søndag. Bergen Pil Facebook har alle resultater og mange bilder på sin side.

Her kommer Eric Nilsen med sine kommentarer vedr. det spillere fra Laksevåg sine resultater. 

🔸️Sander Holmelid vant overbevisende Ranking klasse 1800 -> 🏓

🔸️Eric Nilsen med makker Thomas Sæverud fra Stord BTK klarte et aldri så lite underverk med å vinne Åpen Double mot Georg Selsold (Stord) / Morten Bendiksen (BPIL) 🏓Det attpåtil etter å ha røket 0-11 i første sett, tapte også andre sett klart og lå under store deler av 3. sett… 👏

Det ble også noe andre gode plasseringer:

🔸️Anders Hovden/Sander Holmelid kom på 2. plass i Åpen Lag (tap 2-3 mot Georg Selsvold/Erik Berg Saue fra Stord), mens Eric Nilsen/Thomas Sæverud kom på 3. plass (tap for Anders/Sander) i samme klasse

🔸️Simon Elias Aadland tar med seg en fin 2. plass i Rankingklasse -> 1400 etter å slått klubbkamerat Aleksander Sjursen i strake sett i semifinalen. I tillegg fikk Adnan Kadir 3. plass i samme klasse etter å ha tapt knepent mot klassevinneren i semifinalen 

🔸️Simon Elias og Sverre Kvamme Bergum får en flott 2. plass i Junior Double 👏🏓

🔸️Theodor Sundnes får med seg en flott 3. plass i Rekruttklasse A 🤩

Vil også nevne at Charlotte Strømme holder vinner av Rankingklasse -> 1400 til 5 sett både på lørdag og søndag 👏Litt marginer der så hadde det vippet i hennes favør 🏓Trening gir resultater 🦾

Det var gode spilleforhold i Stemmemyren Idrettshall med store hager, dog noe utfordrende med diskolys over noen av bordene lørdagen. Og så litt trist at det var såpass få påmeldte som det var 🤔😐