Full fres på treningen!

Fra venstre: Stig Mortensen, Christian Ibenfeldt, Benjamin Hatlebakk og Gina Hundven foran.

Fra venstre: Stig Mortensen, Christian Ibenfeldt, Benjamin Hatlebakk og Gina Hundven foran.

Christian Ibenfeldt gjennomførte fredag 12-juni sin første trening i Laksevåg Bordtennisball som en av de ansvarlig for A-gruppen i Laksevåg Btk. I 2015-2016 vil Christian være på treningen i hallen vår så ofte som mulig.

A-gruppen 2015-2016 i Bergen vil bestå av

Christian Ibenfeldt
Anders Hovden
Espen Løland
Stig Mortensen
Benjamin Hatlebakk og
Gina Hundven

Når Anders og Espen er på plass vil vi ta inn flere spillere som skal få ekstra treninger med våre beste spillere i Bergen. Vi vil også denne sesongen ha flere svenske spillere i klubben vår, med jevne mellomrom vil også de delta på denne treningen for våre beste spillere.

Stig Mortensen forbereder seg nå til et internasjonalt stevne i Barcelona som starter 19.juni. Gina Hundven forbereder seg til EM i Finland i slutten av juni. Benjamin starter nå oppkjøringen til neste sesong der et av målene for han er å komme med i topp 8 i Oslo i 2016.

Vi vurderer også ekstra satsing på flere av våre yngre spillere. Eskil, Kasper med flere gjør god fremgang for tiden. Kanskje lager vi egne ekstra treninger på helg fra august også for disse spillerne om de vil trene mer.

I morgen lørdag 13.juni er det trening som følger:

Kl.1300, Christian og Benjamin O

Kl.1500, Christian og Stig

Om noen vil trene i hallen i denne tiden lørdag er de velkommen. Men de må ta med seg en trenings kamerat og organisere sin egen trening lørdag. Christian skal konsentrere seg kun om Benjamin O og Stig i morgen.