Stiga NC nr.3, Resultater i fra Haukelandshallen 30-31.januar

IMG_2225

HER FINNER DU RESULTATER FRA DE TO STEVNEDAGEN: RESULTATER/LINK

Vi sendte live fra enkelte kamper på Internett. Til høyre her på hovedsiden finner dere vår Facebook side og der er det link til sendingen.
SØNDAG SENDTE VI LITT FRA SEMI OG FINALER FRA BLANT ANNET  DAME OG HERRE ELDRE JUNIOR. Vi vil også prøve å få til litt fra kamper i andre yngre klasser begge bolker fra Haukelandshallen. Alle opptakene vil ligge ute i lang tid fremover.

Alt har stort set gått bra i Bergen i forbindelse med Stiga NC nr.3. Fra venstre ser dere her noen i stevneledelsen søndag: Regina, Espen, Anders, Roy, Benjamin V, Kim-Erling og Otto. Etter vårt syn: en god arrangør stab!

Vi håper at alle deltagere, ledere og spillere kom seg trygt hjem fra Bergen søndag kveld.