Stord Cup 2016, lørdag 15.oktober, opp og ned for Laksevåg

Eskil Ellia satte unge Søøldal fra Bergen HIL på plass i finalen
Eskil Ellia satte unge Støldal fra Bergen HIL på plass i finalen i herrer F

Med fire biler og 12 spillere satte vi kursen mot «øyo» kl.0900 fra Bergen. Vi rakk 1000 fergen fra Halhjem og var på plass i hallen på Stord kl.1100 og var klar til kamper kl.1200.

12 spillere fra Laskevåg deltok på Stord Cup

Litt om de enkelte..

Anders Hovden.
Anders slet litt på Stord lørdag. Hadde en jevn kamp i gruppen i den åpne herre klassen og måtte gi tapt 2-3 for Thomas Låte fra Hardanger. Anders forbereder seg til flere kamper i eliteserien, dette er altså viktig trening for han. 3.plass i klassen.

Morten Bendiksen
Morten trener bra for tiden og er på gang. 3.plass i herrer B der han tapte 0-3 for Ola Norheim i semien.

Petter Vedeler
Petter sliter som Brage og Benjamin med de samme tingene, flyt i spillet samt ta de rette avgjørelsene. Fin seier over Per Bohman fra Haugesund i herrer åpen.
Benjamin Hatlebakk
Sliter med å ta de rette avgjørelsene spesielt i serve mottak. Håper at mye trening i det siste og egentlig godt spill på treningen snart slår ut i full blomst i seriekamper og turneringen.
Daniel Søgnebotnen
Spilte sitt første stevne og gjorde det bra. Vant sin første kamp i pulje for der etter å tape to jevne kamper. Har gjort store fremskritt i det siste.
Sunniva Sture Alvern, Celine Hjørnevik Høisæter
Ble nr.1 og 2 i nybegynnerklassen og gikk til semfinalen i jenteklassen. Morsomt å se de spille i sitt første stevne. De har lært mye!
Raymond Kleivedal
Endelig viste Raymond-gutten seg frem! Han lusker rundt om natten i hallen og hevder han trener! Bra. Han tapte en jevn kamp for Korneliussen fra Heros i kvarten i C. Heros gutten vant senere klassen. Taper en jevn kamp for Simmenes fra Heros i B. Alt i alt godkjent for Raymond i sin års premiere sesongen 2016!
Eskil Ellila
Vinner enkelt herrer F. I gutter 13 blir det tap 2-3 for Strømstad fra Fjell. Eskil er i klar fremgang, det skal bli moro å følge han videre i sesongen.
Martynas Dovydas
Var skuffet av egen innsats i herrer åpen. Var i pulje med Roger Andersson og Gard Egenberg fra Heros. Det ble dessverre et knepent tap 2-3 for Gard og dermed kom han ikke videre fra puljespillet. I herre B gikk Martynas til topps. Lå under 0-2 for Ola Norheim fra Skjoldar men kom mesterlig tilbake og vant 3-2 i finalen.

Brage Titlestad
Kom ikke på resultatlisten denne gangen. Trener godt og har mye bordtennis inne. Det er bare å bli jevn i det han gjør og luke bort unødvendige feil. Etter regn komer sol Bfrage!

Bjørn Gjelseng
Spiller bra og gir alt i kampene han spiller. Leder 3-2 på Atle Irgens i veteran, men tapt 2-3 til slutt.. Hum.. Unge Gjelseng ryker 0-3 for Simmenes i herrer C, kvartfinalen.