Tusen takk!

Rødt gulv blir montert i to spillehager i Olsvikhallen

Ove 40 tilskuere, 9 spillere, lagledere og arr. stab var onsdag 15.mars på plass i Olsvikhallen i forbindelse med semfinalen i årets Stiga Liga, Laksevåg-B72. Kampen viste mye godt spill og vi vant kampen 5-2 og er dermed klar for finale senere i mars.

Vi takker alle som var på plass i Olsvikhallen, det ble en flott ramme rundt kampen!

Rødt gulv, to bord, fire dommere og gode spillere! Det er slik vi vil ha det i sporten vår!

Unge spillere fikk prøve seg på et høyt nivå! Petter Vedeler  (17) spilte for oss i semifinalens dobbel, tidligere har Benjamin Hatlebakk (16) spilt på vårt lag i Stiga Ligaen.

Vi håper at alle kommer tilbake til finalen og det blir helt sikkert en bra ramme rundt den kampen også. Temmelig sikkert vil vi også se mange flotte bordtenniskamper.

 

Vi takker ikke media..

At ikke media var på plass er helt ok for oss. Vi forstår jo godt at Brann skal dekkes side opp og side ned. Hver eneste dag gjennom hele året..

Vi trenger ikke media vedr. dekning av sporten vår.

‘Now keep your mouth shut…this is our last ball.’

Men media trenger oss og mange andre idretter!

Ikke rart at spesielt en avis er i ferd med å forsvinne. Den avisen dekker Brann hver eneste dag, og det interesser kun den harde kjerne på Store Stå på Brann Stadion.

De ca. 5000 fansene kan ikke redde den avisen for store underskudd i fremtiden. Da må avisen begynne å dekke fra hele «idretts familien» slik at vi gidder å kjøpe avisen som nå også mister annonse inntekter.

Det er altså ikke noe merkelig så vidt vi skjønner at annonsører forsvinner. Laksevågs leder kjøper aldri den avisen sammen med mange andre!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.