Alvøen Idrettshall med Bt-hall, nå skjer det noe!

Planene for Alvøen Idrettshall og vår lille treningshall i nærheten av hallen er nå i ferd med å ta form. Torsdag 29.mars er vi innkalt til møte på Rådhuset i Bergen. Der kan vi få komme med innspill til hva vi ønsker skal være på plass i dett prosjektet som har et budsjett på hele 50 millioner.

Alvøen Idrettshall kan om de andre klubbene i Bergen vil, brukes til Norske mesterskap og andre stevner i Bergen. Det er dermed slutt på kjøring av bord og annet utstyr før og etter bordtennis stevner i Bergen for Heros, Bergen HIL, Fjell og Laksevåg.

Her deltar det spillere og ledere på turneringer, seriekamper og treningsleir fra Laksevåg Bordtennisklubb våren 2017: Skjoldar, Trondheim, Harstad, Bergen, Charlottenberg, Malmø, Hokksund, Lørenskog, Stockholm, Norheimsund, Hirtshals og Oslo!

ELITELAGET KLARE FOR SLUTTSPILLET
Elitelaget vårt skal medio februar spille sine siste kamper i grunnserien. Vi holder stør kurs mot første eller annen plass og er allerede sikret plass i sluttspillets semfinale. (bilde: Benjamin og Jimmy i aksjon i elitekamp januar 2017 i Trondheim)

SEMFINALE: LAKSEVÅG-B-72, ONSDAG 15/3 KL.1730 I OLSVIKHALLEN.

TRENINGSLEIR I STOCKHOLM FOR FØRSTE GANG
For første gang sender vi spillere til treningsleir i vinterferien i Stockholm der vi besøker Tobias Bergman (har spilt på elitelaget vårt i mange år) sin svenske klubb i tre dager. Det blir spennende å se hva våre unge spillere får ut av det treningsoppholdet.

800 000 I BUDSJETT HVERT ÅR I LAKSEVÅG
Mens andre idretter i Bergen som har gratis treningslokale sliter med å få endene til å møtes prøver vi etter beste evne å samle inn ca. 800 000 kroner for drift av vår klubb hvert år. Det dekker husleie, reiser, utstyr og mye mer! Vi klarer det, så vidt!

ISHOCKEY, HÅNDBALL OG FOTBALL SLITER MED Å FÅ ENDENE TIL Å MØTES
Bergensavisen skriver mye for tiden om Bergen Ishockeyklubb og deres problemer med å betale lønn og få på plass reiser på andre nivå i denne is idretten. Nå er Bergen Ishockeyklubb begynt å selge sine klubb-eiendeler på Face book! Håper klubben klarer å få til sin redningsplan for klubben!

Bergensavisen har også de siste dagene fokusert trenignsforhold for isidrettene. La det være helt klart, de fleste idretter i Bergen by sliter med nok treningstid. Vi i bordtennis har ventet i mange, mange år på å få EN liten treningshall Bergen. Vi har vært tolmodige og ventet på vår «tur». Det må resten av idretts Bergen også, alt kommer men det tar tid!

Tertnes håndball i toppserien der sliter også tungt for å få hjulene til å gå rundt. Begge disse klubben har gratis treningslokaler. Det kan de være evig takknemlig for, Bergen Kommune er en foregangs kommune i støtte til idretten i vår by!

Det er bra at Sandviken damefotball, Bjørnar damefotball, Fyllingen Håndball og Tertnes håndball slipper å betale forskudd på husleie i et treningslokale/baner. Om de hadde måtte betale tusenvis for daglig trening, da hadde nok disse klubbene vært ille ute å kjøre!

 

VI HAR KJEMPET OG SLITT SIDEN 2009… (bilde: dagens treningshall)
Vi har klart å betale husleie siden 2009 og frem til i dag våren 2017, det er vi stolte av! Vi har i 2015 og 2016 forskuttert husleie for over kr.660 000 før vi i slutten av 2016 fikk husleiestøtte i fra Bergen Kommune for 2015.

SOMMEREN 2018 KAN VI ROE OSS NED, ALVØEN IDRETTSHALL MED BT.HALL ER KANSKJE KLAR FOR BRUK!
Sommeren 2018 ER PLANEN AT Alvøen Idrettshall med en side hall for bordtennis skal stå ferdig.

Da kan vi endelig roe oss ned.. Tenk vi slipper å samle inn KR.660 000 over en toårsperiode!!

Vi er igjen inne på Bergen Bys budsjett for 2017 vedr. betaling av husleie i Leirvikåsen. Dermed får vi et forskudd for 2017 og vi trenger kun samle inn ca. kr.130 000 i 2017 for betaling av husleie! Vi er svært takknemlig for at Bergen Kommune støtter opp om bordtennis i Bergen!

Om et år eller to vil Laksevåg Btk stå enda bedre rustet til å få frem gode bordtennisspillere i fra Bergen.

Alle bordtennishjerter i Bergen gleder seg til å se Alvøen Idrettshall stå ferdig i 2018!

Til tross for at vi betaler mest husleie av alle norske bordtennisklubber for vår treningshall, prøver vi ikke å la det gå ut over det sportslige. Vi forsøker også å ha trenere på plass for våre yngste spillere flere ganger i uke, vi står på så godt vi kan i klubben vår.