NM for junior i Oslo 29-30 april, 1.mai, vi hadde håpet på litt bedre..

Petter i kamp mot Haug

Lørdag var det lagkamper i Høyenhall Idrettshall, søndag junior 17 dobbel og singel, mandag 1.mai arrangeres eldre junior singel og dobbel.

I lagkamper lørdag ble det tap 1-3 for Oppegård. Petter Vedeler, Benjamin Hatlebakk og Eskil Ellila kjempet og gjorde sitt beste men det hold ikke hel inn. Deffen Axel Ørmen fra Oppegård vant sine to kamper mot Petter og Benjamin 3-1 og da var løpet kjørt.

I singel 29.april kom Peter og Benjamin seg ut av puljene med tre klare seire mens Eskil røk ut etter flott innsats. Eskilds kamp mot Pablo Jacobsen fra Fornebu med 1-3 tap var imponerende!

Benjamin røk i sluttspillet for Næslund fra Fjell fra 0-3. De to første settene var jevne og i tredje settet ledet jr. 6-1.. Plutselig var det stopp og tap 7-11 og 0-3. Dermed fikk Næslund revansje fra NC i Charlottenberg der Jr. vant 3-2.

Petter vant enkelt sin 1.runde kamp. Der etter satte han Fredrik Buring Rud Langen ranket nr.7 i g15 på plass 3-2. Meget bra og det lovet bra for neste kamp i 1/8 delen der Borgar Haug fra Fokus var motstander. Der fikk unge Vedeler det ikke til å stemme og det ble tap 0-3

I dagens junior dobbel ble det tap for Benjamin og Lars Edvardsen fra i 1.runde. Frantzon og Haug fra Fokus ble for sterke. Men det var god spill av vårt par der samtlige sett var helt jevne. De vant det det første settet, men tapte dessverre kampen 1-3 etter bra spill.

Petter og makker Snorre Amundsen Aarsund fra Harestua kjempet seg frem til kvartfinalen der junior landslagsspillerne Sondre Berner og Adrian Evensen Wetzel fr B-72 var mostander. De var seedet nr.1. Våe gutter spilete jevn i alle tre settene og de spilte opp mot sitt beste. Vel blåst og 5.plass.

Frode Grini hjelper til i Fokus..

Fokus er som vanlig flinke arrangører. Her er det gode dommere på plass (bilde: Frode Grini kommer av og til ut av tellingen.. og alderen tynger han også litt.., her fikk senior gult kort!)

Hallen er nok ikke den beste, men i nøden spiser selv fanden fluer.. ?

I morgen står eldre junior, under 21 år på menyen. Våre 16 og 17 åringer får tøff motstand og vi håper de fortsetter med spill opp mot sitt bese.

Her er lik til resultater: http://www.fokusbtk.no/nm-junior-og-eldre-junior-2017/

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.