VM i Halmstad 29.april-6.mai

Kina mot Russland..

Det spilles på 24 bord i den store og flotte idrettshallen i Halmstad. Bordene er fordelt på på tre haller i samme komplekset og de 6 første bordene har fått spesielt god plass i to av hallene.

Norge spiller i C-hallen der Norge kjemper for opprykk til B-puljen på damesiden. I C-puljen (3.divisjon) er det fire puljer med 6 lag som deltar. 72 herre- og 72 damelag er kvalifisert. Norge har for første gang på mange år ikke lag med i herre klassen.

Her finner du link til alle resultater. LINK

Norge vant enkelt sin første kamp i VM. Kampen mot Wales 1.mai blir avgjørende for om Norge kan rykke opp,,

Bengt Paulsen i NVBF forteller på bordtennis-nett at målsettingen er å vinne både puljen og divisjonen. Våre fire jenter Rebekka Carlsen, Ilka Doval, Rikke Skåttet og Maja Haugen Gjelle skal forsvare de norske fargene, med Jaroslaw Lowicki som landslagstrener.

Hallen.. det finnes ikke en lignende hall i Norge. Tre idrettshaller, store messeområder, en haug med kafeteriaer.. Det er trist at vi i Norge ikke har råd og penger til en slik hall. Våre politikere har ikke innsikt i hva Norge som idretts nasjon trenger for store idretts turneringer som et VM i bordtennis. Vi er nok e u-land når det idretts anlegg. Triste greier!

På vei østover..

Det er mange nodmenne her i Halmstad! Ingne nevnt, ingen glemt! Leder i Laksevåg reie med fly til Oslo og med leiebil fra Oslo til Halmstad. Turen fra Oslo til Halmstad tar. ca,5,5 timer.

Minst 1000 gratis plassr for bil utenfor hallen.. Har vi i Bergen noe å lære her mon tro?

Parkering, gratis i Halmstad utenfor hallen og mesteparten av døgnet i sentrum.. det er fint og være nordmann i Halmstad!

Disiplin..

Kina sin spiller og lagleder benk når en spiller får instrukser, Laksevåg skal ha det på samme vis i Stiga-ligaen neste sesong..

Min stol (venstre) i Olsvikhallen neste sesong..:)

Lagleder stol, slik vil jeg iallfall ha det..