2017-2018 sesongen: en fantastisk sesong for Laksevåg Bordtennisklubb!

16 senior NM og seriemesterskap, her ønsker unge medlemmer i Laskevåg GOD SOMMER!

Med seier for våre serielag i Stiga-Ligaen, 3.div. avd. E og i 4.div. avd. E og 12 gull og 30 medaljer i norske mesterskap vil vi tenke tilbake på sesongen 2017-2018 med stor glede i vår klubb!  For første gang vant vi både Stiga-Liagen og NM lag for menn samme sesong. Stor stas!

For første gang har vi også tatt medaljer i samtlige 5 norske mesterskap. Vi er nummer 3 på forbundets liste over medaljefangst i NM og vi er pr. dato den klubb som har flest medlemmer og lisenser i Hordaland. Det kommer neppe til å skje igjen, men vi skal gjøre vårt beste også i 2018-2019 sesongen!

Seriemster: Bak: Simon, Jimmy, Fredrik, Otto, foran: Hampus, Anders og Benjamin. Årets Stiga-Liga mester.

Stiga-Ligaen
Vi stilte kanskje med vårt sterkeste lag noensinne i sesongens serie. Våre gutter dominerte serien fra start til «mål» og i finalen mot Fornebu i Olsvikhallen var vi aldri truet og vant 5-1.

Fra v: Christian, Fredrik, Jimmy og Anders etter at gullet var i lag NM, 3-2 over Stord!

NM lag for herrer
Her ble det jevne kamper fra første kamp i Lørenskoghallen. 3-2 seire i både kvarfinale og semfinale!

Finale: Laksevåg-Stord 3-2. Igjen ble det en jevn kamp der Fredrik vant sine to kamper. Han satte Geir Erlandsen på plass og på 2-2 i lagkampen og i siste kampen ble det Marcus Værstad som fikk unngjelde av en godt spillene Fredrik. Jimmy Ojakangas vant også over deffen Marcus Wærstad og vi er altså norgesmester i lag, 2011 var siste gangen vi vant denne klassen. Det var altså på tide.

Fredriks gode kamp mot deffen Wærstad kanskje var toppen av kransekaken sist sesong. I NM eldre junior før mesterskapet tapte Fredrik for Wærstad, dermed smakte seier i den kampen ekstra god!

Anders, Stig, Roy og Benjamin på sommerfesten i juni. Sammen med f.eks. Petter og Georg var det aldri tvil om hvem som var beste laget i 3.divisjon avd. E

3.divisjon
Laget var aldri truet og rykket opp til 2.divisjon. Det blir et slitt å reise landet rundt i nivå tre i norsk bordtennis men vi er i ferd med å få plass et godt lag i 2.div. sesongen 2018-2019.

Fra V: Eskil, Thomas, Brage og Kasper, 4.div. Laksevåg 4

4.divisjon
Vi har to gode lag som kunne spille i 3.divisjon kommende sesong. Men, spillerne velger å rykke opp med et lag og Vetaas/Ulstein m. flere vil bite fra seg kommende sesong i 3.divisjon.

Veteran NM 2018, Charlottenberg, ikke til å tro..
Laksevåg BTK vant 11 gull, 3 sølv og 4bronsemedaljer og totalt 18 medaljer i mesterskapet og var klart beste klubb i mesterskapet. Vår vet. gruppe trener flere ganger i uken og 6 av spillerne har nå reiset til VM i Las Vegas i juni.

Fra v: Bente med fire gull, Gina med to gull, Britt med 1 gull, bra jobbet jenter!

Bente Ulstein: 4 gull
Gina Hundven: 2 gull, 1 sølv
Anders Hovden: 2 gull, 1 sølv
Stig Mortensen, 2 gull
Bent Hovden, 1 gull, 2 sølv
Christian Ibenfeldt: 1 gull, 1 sølv, 1 bronse (han var skuffet over fangsten!)
Britt Gjelseng: 1 gull, 2 bronse
Tom Strømberg, 1 sølv
Bjørn Gjelseng: 1 bronse

Pappa Ole sammen med sin datter Pia. Pia vil neste sesong trene med de beste i Laksevåg.

Unge spillere
Vi ha denne sesongen gitt et ekstra tilbud vedr. trening til Brage Titlestad, Eskil Ellila, Pia Fosse og Kasper Nøstvold. I sesongen 2018-2019 flyttes Aleksander Sjursen, Benjamin Åsheim og Finkel Henriksønn Haugen opp i hovedgruppen vår. Dermed har vi sju unge spillere som vi få muligheten til å trene så mye de ønsker kommende sesong.

Noen av spillerne i nybegynnergruppen denne sesongen. Aleksander, Benjamin Å og Finkel flyttes opp i klubbens elitegruppe 2018-2019 sesomgem.

Vi satser på de unge i klubben vår og vil kommende sesong forsøke å gjennomføre 4 treningssamlinger på 10 dager hver. I tillegg vil vi sende unge spillere på nasjonale norgescup stevner og i NM. Vi vil også sende unge spillere til Stockholm på stevne og treningssamling der.

Norges cup igjen i Laksevåg-regi!
Når Bodø, Notodden, Skien og f.eks. Stavanger ikke vil på å ta seg et av disse Norges cup stevnene følge vi at vi måtte trå til nok en gang. Ellers ville alle store stevner blir arrangert i Oslo-gryten!

Senest våren 2020 vil Alvøen Idrettshall stå ferdig. Da vil Heros, Fjell og Laksevåg kunne trille bord og utstyr inn i hallen og dermed er en ny storstue for arr. av stevner i Bergen en realitet. De tre klubbene vil med jevne mellomrom arrangere, NM og Norgescup uten å måtte frakte enorme mengder med utstyr til hallene med lastebil.

Følgende klubber topper medaljestatistikken i NM:

 1. Fokus BTK, 26, gull, 57 medaljer,
  2. B-72, 21 gull, 74 medaljer
  3. Laksevåg BTK, 12 gull, 30 medaljer

  4. Fornebu BTK
  5. Trondheim BTK
  6. Drammen BTK
  7. Langhus IL-BTG
  8. Hardanger BTK, 2 gull, 14 medaljer
  9. Stord BTK, 2 gull, 10 medaljer

  10. Kjelsås BTK
  11. Modum BTK
  12. Sportsklubben Heros, 2 gull, 10 medaljer
  13. Eiker BTK
  14. Bergen HIL, 1 gull, 3 medaljer
  15. Randesund IL-BTG
  16. Oslo BTK
  17. Lynild BTK
  18. Tingvoll BTK
  19. Klemetsrud IL-BTG
  20. Skodje IL-BTG
  20. Ålesund BTK
  20. Notodden BTK
  20. Sarpsborg BTK
  20. Bærums Verk IF- BTG
  25. Bodø BTK
  26. Skien BTK
  27. Nordre Eidsvoll IL- BTG
  28. Kobra BTK
  29. Jevnaker BTK
  30. Oppegård IL
  31. Husøy og Foynland IF
  32. Larvik BTK
  33. Fjell-kameratene, 0 gull, 1 medalje

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.