Flott start for Laksevåg Bordtennisklubb med ti dagers treningsleir!

Ivrige medlemmer i trening i 10 dager!

Det er treningsleir i Laksevåg Bordtennishall for klubbens medlemmer fra 3.august til 12.august med PAS og Otto som trenere. Antall spillere som har trent fredag, lørdag, søndag, mandag og tirsdag: 21 spillere!! Flott start!!

Etter en god sesong for Laksevåg Btk i 2017-2018, vi vant Stigaligaen, rykket opp fra 3.divisjon til 2.divisjon med Laksevåg 2, vi vant også 4.divisjon og dermed rykket Laksevåg 3 opp til 3.divisjon.

I tillegg fikk vi medaljer i alle fem norske mesterskap samt at vi vant NM lag for herrer.. Totalt ble vi tredje beste klubb i forbindelse med NBTFs kåring av medaljevinnere i NM 2017-2018.

I 2017-2018 var vi for første gang største klubb i antall medlemmer og lisenser i Hordaland.
Det skal mye til at vi får til en like god sesong i 2018-2019, men vi skal prøve..

Vi starter altså en ti dages treningsleir med trening flere ganger for dagen for klubbens medlemmer.
Vi har informert om at vi vil ha en lengre periode med trening i hallen vår og vi har bra oversikt over hvilke medlemmer som vil trene i august. Spillere som ønsker en økt disse ti dagene kan melde ifra på vår lukkede Facebook side.

Vi vil oppdaterer hvem som får trene på vår lukkede Facebook side senest dagen før. Det er først og fremst spillere som deltar i NM, NC og på serielag vi prøver å gi trening disse 10 dagene i august.

Med trener Otto i spissen vil han sammen med øvrige trenerne prøve å få til gode treninger hver dag.