Stiga Norges Cup nr.1 i Høyenhall, Oslo 13-14-oktober, Brage best!

Brage imonerte!

Det deltok ca. 188 spillere i stevnet fra 27 norske klubber. 133 spillere fra det sentrale Østlandet, 11 spillere fra den svenske klubben Lyckeby, 44 spillere fra «resten av Norge». Laksevåg stilte med 6 spillere i turneringen og samtlige viste at formen er på gang for viktige seriekamper og turneringen senere i sesongen.

Her er link til resultater: http://www.fokusbtk.no/oppdatert-tidsskjema-og-deltageroversikt-nc1/

 

Brage Titlestad
Kom seg greit igjennom puljespillet i funk klassen og spilte godt i kvartfinalen og avanserte til semfinalen. Dermed var Brage best av våre 6 spillere i helgen.

Stig møtte nudder..

Stig Mortensen
Også han kom seg greit igjennom puljespillet men etter det ble det stopp i kvartfinalen. Her var det nudder i bøtter og spann og Stig lykkes ikke den gangen, i NM sist slo han denne spilleren.

Jimmy Ojakangas

Jimmy Ojakangas
Jimmy kom seg greit frem til kvartfinalen i eliteklassen. Der sto evig unge Roger Andersson fra Hardanger på andre siden av bordet. Jimmy ledet 3-2.. Så ble det litt stopp for Jimmy og Roger vant 4-3 i sett.

Fredrik Meringdal

Fredrik Meringdal
Også han kom seg greit frem til kvartfinalen. Der ble det 0-4 tap for Sondre Berner fra Fornebu. Det fine med bordtennis.. allerede neste helg i åpningen av toppserien i bordtennis i Bergen er det revansjetid..

Petter Vedeler

Petter Vedeler
Møtte Lars Rønneberg i sin første kamp i eliteklassen puljespill og var uten mulighet i den kampen. I neste kamp spilte Petter 3 jevne sett mot Benjamin Fossheim. Han lykkes ikke i sluttfasen på settene og var dermed ute av klassen.

Anders Hovden

Anders Hovden
Anders spilte en jevn og god kamp mot en deff fra Fornebu og tapte i åpningskampen i sin pulje i eliteklassen. Der etter vant Anders 3-2 over en svensk spiller, 11-9 i siste settet. Anders måtte der etter bryte turneringen, skulderen ville ikke mer…

 

Høyenhall skole/Idrettshall

Hallen er veldig gammel og er ikke «god nok» for slike NC turneringer. Oslo Kommune legger dessverre ikke forholdene til rette for vår idrett og Fokus har intet valg når de skal arrangere store turneringer. De må bruke en hall som er gått ut på dato for lenge siden for våre toppstevner.

 

Fokus BTK, imponerende at de drar dette i land!

Fokus imponerer som arrangør. De har mange dyktige ledere og stiller opp med mange dommere. En blir neste svimeslått av beundring når liten og stor i Fokus rigger om hallen kl.1600 for å kunne spille sluttspillet i eliteklassen på 6×12 meter! Svein Folkeson & co slet med at dataprogrammet meldte seg ut, men det får vi bare leve med og de feil som dermed oppsto i den forbindelsen. Ingen klubb i landet hadde klart et sånt arrangement med kun en liten og utrangert hall til disposisjon. Bra gjort Fokus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *