Stiga Norges Cup i Haukelandshallen 17-18.november 2018

Glad gjeng etter endt dugnad med tømming av Haukelandshallen. Her er «gjengen» i Olsvikhallen

Vi takker alle klubber og spillere som tok turen til Bergen og Haukelandshallen denne helgen. 23 klubber og over 160 spillere deltok. Vi delte ut over 26 000 blanke kroner i pengepremier samt mange pokaler i klassen fra 15 år og ned over.

Det ble spilt fra kl.0900-1800 begge dager på 27 bord. Denne gangen ble det ikke delt ut røde og gule kort for dårlig oppførsel. Tusen takk alle sammen for flott oppførsel i Bergen!

Styret i Laksevåg Bordtennisklubb vil takke de ca. 35-45 medlemmene som sto på fra morgen til kveld begge dager samt de 12 som stilte opp fredag for transport av utstyr til ca. 300 000 til Haukelandhallen!

Vi i styret er svært takknemlig for innsatsen dere la ned for bordtennissporten i Norge og for at vi i Laksevåg Btk kunne få til et bra arrangement!

KJÆRE MEDLEMMER: TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

Bilde:
8 glade gutter etter at bord og utstyr var på plass i Olsvikhallen kl.2030 søndag kveld. Vår sjåfør Gunnar var reist, Otto er selvfølgelig stjernefotograf! En var spesielt glad på bildet som dere ser, Roy spilte til og med i D-klassen søndag og rasket med seg 2.plass og mange kroner til god mat og drikke i heimen kommende uke!