Jule/års avslutning for de yngste i Laksevåg Bordtennisklubb 2018

Onsdag 19.desember var det siste trening for de yngste høsten 2018. Vi avsluttet med Pizza, brus, kaker, turnering og julepresang fra klubben til alle ungdommer som var tilstede i hallen vår denne kvelden.

Det har vært en flott høst sesong for klubbens yngre spillere. Fulle hus hver mandag og onsdag! Vi har sett god fremgang på alle og Laksevåg Btk kan se lyst på fremtiden om disse ungdommene fortsetter å spille bordtennis i årene som kommer.

Fra V: Ciel ble trukket ut til å få årets fineste julepresang, en bag! Ibbi koste seg på avslutningen! To morsomme fyrer, og gode venner!

Første trening for de yngste etter jul er onsdag 3.januar. Vi vil også ta opp to unge spillere i hoved-treningen hver onsdag fra kl.1830. Dermed vil vi gi 7 spillere fra ungdomsgruppen trening tre ganger i uken med gode trenere på plass.

Her spises det..

Fra mandag 7.januar 2019 tar klubben i mot 10 nye medlemmer. Pågangen har vært stor hele høsten, men vi har sagt nei til alle yngre spillere som ville begynne hos oss- Nå åpner vi for nok en gruppe av unge spillere. Vi har funnet noen kroner som vi betaler våre trenere som tar jobben med instruksjon av barn og unge i klubben våren 2019.

Alle fikk noe..

Om du kjenner noen som vil ha en av de 10 ledige plassene i vår barne og ungdomsgruppe, be de sende mail til: otto.h@laksevagbtk.no, eller ring: Mobil: Otto, 0047 91690364. Alder er helst fra 10-14 år.

Pizza for enhver smak!