16-17.november, Stiga Norges cup nr.2 i Haukelandshallen, Laksevåg deltok med 17 spillere!

Laksevåg er ikke blant landets største bredde klubber.. Men, få har flere unge spillere enn oss.. Her er syv av de 17 som delok i NC 2.. Men, en ting er sikkert, vi er minst nummer 2 i Bergen.. 🙂

De tre Laksevåg spillerne Jimmy Ojakangas i Herre elite , Brage Titlestad i paraklassen og Pia Fosse i Jenter 15 leder Stiga NC klassen etter to turneringer. Samtlige tre spillere er klare for Stiga NC finalen i Oslo våren 2020, før de neste to turneringene på Lørenskog og i Trondheim.

Samtlige resultater finner du her: http://resultat.ondata.se/000653/

Stillingen i Stiga NC etter to av fire stevner: http://bordtennis.no/wp-content/uploads/2019/11/Sammenlagtpoeng-Norgescup-2019-2020-3.pdf

Slik gikk det for Laksevågs spillere:

Jimmy Ojakangas beste herre spiller i NC 2

1.Jimmy Ojakangas

Jimmy var seedet nr.2 i klassen og gikk rett inn i sluttspillet.

I runden med de siste 16 spillerne var motstander Jan Roger Andersson fra Hardanger.  Det ble en enkel 3-0 seier.

I kvartfinalen var Sigurd Sørheim fra Hardanger som var motstander, her ble det også enkelt og greit en klar 4-0 seier.

I semifinalen var Seth Egenberg, Heros, motstander. Uproblematisk og klar 4-0 også i den kampen.

I finalen møtte han Finn Vetvik, Fornebu som slo ut Roger Andersson, Hardanger i sin semifinale. Her ble det litt tøffere for Jimmy men han kunne notere seg for sin første seier i Haukelandhallen noensinne og vant 4-1 i sett.

 

2.Petter Vedeler

Petter deltok denne gangen i Herrer B på søndagen. Han kom seg videre fra pulje spillet og møtte i sluttspillet kvartfinale en svensk spiller… Her var det nudder på begge sider og en spillestil vi neppe har sett før.. Det ble tap i tap jevne sett der Petter hang med til slutten av hvert sett… Da ble nuddene vanskeligere.. Bra du slapp å møte her Anderson fra Sverige Bjørn..

 

3.Bente Ulstein

Bente vant alle sine kamper i puljespillet herrer C, bra! I sluttspillet blant de 16 beste ble det 0-3 tap for Petter Johansen fra Trondheim. Vi så Trondheims gutten i sving i hallen og han er en lovende og god spiller. Ingen skam å tape her Bente.

 

4.Raymond Kleivedal

Raymond kom like langt som Bente i herrer C. Her måtte han måtte gi tapt 1-3 for Morten Bendiksen, Bergen HIL.

I herrer B kom Raymond seg fint viere fra puljen og traff i sluttspillet på Kjetil Korneliussen fra Heros. Raymond spilte bra og tapte 2-3 for materialspilleren fra klubben i den blå bydelen..

 

5.Bjørn Gjelseng

Spilte ikke, skadet.

 

Brage leder NC etter to turneringer..

6.Brage Å. Titlestad

Overbeviste nok en gang. Tre seire i puljespillet og 3-2 seir over talentfulle Krizander Magnussen i fra Stord i kvartfinalen. I semifinalen spilte Brage også bra mot landslagsspiller Steffen Salomonsen, Fokus. Det ble tap 1-3, i et av settene han tapte endte 9-11. Dermed leder altså Brage årets NC så langt etter to av fire stevner.

 

7.Stig Mortensen

Kom seg ikke ut av puljespillet i Haukelandshallen i paraklassen. Vant 3-0 over Støldal fra Bergen HIL. Tapte de to andre kampene 0-3. Mange jevne sett tap… L

 

8.Thomas Lieske

Hjemme igjen etter en lang og slitsom reise fr USA, godt å ha deg hjemme igjen Thomas! Det ble jevne tap og han kom seg ikke ut av pulje spillet i Herrer C.

 

9.Roy Vetaas

Roy kom seg heller ikke ut av pulje spillet i Herrer C. Roy bet godt fra seg og tapte en kamp 2-3, en annen kamp 1-3! Heldigvis ble det en trøste seier over seige Nils Arne Stuve fra Stord.

 

Otto Hatlebakk, leder i Laksevåg Btk, -Sander Holmelid er en av mange talenter som ikke er fra Østlandet..

10.Sander Holmelid

Sander spilte igjen en god turnering. Han tapte i semifinalen g15r 2-3 for en spiller fra Fornebu. I g13 ble det igjen tap for Vincent Nguyen fra Fjell, 1-3 etter en jevn og god kamp i kvartfinalen.

 

11.Oliver McLean

Alltid gøy å se Oliver på parketten, her smeller det med flotte slag i et kjør! Oliver tapte 1-3 for Krizander Magnussen fra Stord i kvartfinalen i g13. I g15r ble det tap i kvartfinalen for klubb kompis Bilal med 1-3. I g15 på søndagen ble det tap 2-3 Haueng etter en flott kamp og dermed ble det ikke sluttspill i denne klassen for Oliver.

 

12.Aleksander Sjursen

I herrer junior kom Aleksander i en tøff gruppe og tapte begge kampene med 0-3. Søndagen var det klart for herrer D for Aleksander. Her ble det seier over Jan Erik Støldal med 3-1, tap i de to andre kampene. Men, mot Flaaten fra Fornebu ble de tap i en jevn kamp md 1-3.

 

Pia Fosse er blant landets beste 13 åringer. Hun er klar for topp 8 etter to NC turneringer i j 15!

13.Pia Fosse

I G13 rekrutt ble det en tøff pulje med jevne kamper mot Oliver og Sander. 1-3, og 2-3 tap gjorde at Pia ikke kom videre fra puljespillet.

I j15 ble det 2.plass og vi glemmer ikke at Pia snudde 1-2 og 5-9 til seier 3-2 over Susanne Wilhelmsen fra Trondheim. Strålende opphenting, ingen ting er over før det er over…:) Pia er nå klar for topp 8 i j15 våren 2020 i Oslo.

 

14.Finkel Haugen

I g15 r kom Finkel seg greit ut av pulje spillet i klassen. I kvartfinalen ble de gap 2-3 for Sander.

I g15 fulgte vi Finkel i hele puljespillet. Han fikk det ikke helt til og tapte alle tre kampene mot gode spillere.

 

15.Bilal Saher

Spilte kun i g15 r denne helgen. Det gjorde han til meget bra og satte Oliver på plass i kvartfinalen 3-1 og ble nr.3 i klassen! I semifinalen ble det tap i en meget jevn kamp 2-3, 9-11 i femte.. Christoffer Normann fra Rana ble Bilals bane mann denne gangen.

 

16.Christian Solomon

Det ble to tap i g15r og han kom dermed ikke videre til sluttspillet. I g15 søndag ble det heller ikke seire for Christian denne gangen. Vi jobber med spillet hans i kamp situasjonen og det vil bedre seg fremover. Få har en forhand loop som denne ungdommen.

 

17.Luis Betacor

Deltok i sitt første stevne for vår klubb. Luis fikk en tøff pulje og tapte begge sine kamper. Får han litt mer trening fremover finner han nok tilbake til spillet sitt. Det går mot at Luis blir tatt ut på 3.div. laget kommende helg i Haugesund. Det avgjøres av klubb ledelsen på torsdag under treningen fra kl.1915.

18.Christoffer H. Bygnes

Spilte sitt første stevne i g13 r denne helgen. Vi fulgte han i kampen mot Susanne Wilhelmsen fra Trondheim. Der ledet Christoffer 2-0 i sett! Litt mangel på rutine gjorde at ung gutten tapte 11-13 i femte og siste settet. Tenk, det kunne blitt seier i sin første kamp i en turnering!

Lars Evardsen

Lars spiller seriespill for Laksevåg og turneringer for Modum. Lars imponerte med seier over Flåøien fra B-72 i herrer elite. Flåøien har spilt meget godt i Stiga Ligaen denne sesongen og slått flere gode spillere i vår toppdivisjon.

Lars har et høyt nivå på spillet sitt, er litt ujevn og derfor svinger spill og resultater for den talentfulle ung gutten.

 

Otto Hatlebakk, leder i Laksevåg Btk

Sportsklubben Heros som arrangør

Det var få sportslige minus episoder i hallen denne helgen. Det var de vanlige som skrek og hylte og de vanlige som også oppførte seg dårlig på lagleder benken.

Det er ikke noe kjekt når en lagleder oppfører seg dårlig og får sitt pass påskrevet etter endt kamp for dårlig oppførsel fra motstander. Dessverre klarer ikke dommerne og overdommer og ta slike personer i ørene når de bryter lover og regler.

Heros klarte seg bra som arrangør. Det var fint å se Odd Monsen i sving igjen som en av turneringslederne i Heros. Fine spille hager og utstyr så vidt vi kunne se. Vel blåst!

Rundt 120 spillere deltok i turneringen som er det samme antallet som deltok i NC nr.1 i Bergen i oktober.