Stiga Liga 2019-2020, 14 strake seire for Laksevåg Bordtennisklubb

Endika, Martin, Jimmy og Christian. Laksevåg vant Stiga Ligaen klart! Fiore av ti spillere som har spilt for Laksevåg denne sesongen.

Sesongens grunnserie ble avsluttet på Østlandet 15-16.februar. Lørdag ble Jevnaker satt på plass 6-2 og mot hjemmelaget Eiker vant vi med 6-1 i Eikerhallen.

Søndag sto Fornebu for tur der vi kontrollert vant 6-4 i forbunds anlegget på Fornebu.

Tabeller og resultater: LINK

Åpning av nye Eikerhallen: LINK

Årets serie har vært jevnere enn på lenge
Stord har for første gang på mange år satset på sluttspill og vi ser frem til å se laget i sving i semifinalen mot Hardanger. Et lokalt derby med smell i. Både Stord og Hardanger har forsterket sine elitelag med gode spillere før denne sesongen og har spilt gode kamper mot mange lag i grunnserien.

Vi har valgt å møte Fornebu i vår semifinale 10.mars
Flere grunner for det valget, men rent sportslig mener vi at det kan gi oss nok en gang en finale i Stiga Ligaen.

Nidaros klarte ikke å rekke semifinalen også denne sesongen
De har et godt lag og vil ganske snart rekke et sluttspill i vår øverste divisjon.  Men, det er et høyt nivå i vår topp serie og samtlige kamper en spiller må planlegges nøye og spesielt viktig er det å ha gode spillere i posisjon 3-4 på lagene. Her har både Nidaros og Eiker en vei å gå…

Jevnaker har vunnet 38 enkelt kamper i årets serie! Imponerende! De må nå kanskje ut i kval mot Trondheim i mai for å bli med i Stiga Ligaen 2020-2021.

Vi i Laksevåg har hatt våre opp og nedturer i forbindelse med vårt mannskap.. Men, vi gir ikke opp og har brukt 10 spillere på årets lag denne sesongen der vi nok en gang ikke tapte en kamp. LINK http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2019&avd=Stiga&lag=17

 

STIGA-LIGAEN  2019/2020

TABELL OG KAMPLISTEÅRETS LAGSPILLER

LAG S V U T KVOTE P
Laksevåg BTK 12 12 0 0 72 – 23 24
Stord BTK 12 8 1 3 59 – 35 17
Fornebu BTK 12 7 1 4 57 – 45 15
Hardanger BTK 12 7 0 5 51 – 47 14
Nidaros BTK 12 3 2 7 42 – 61 8
Eiker BTK 12 1 3 8 30 – 67 5
Jevnaker BTK 12 0 1 11 38 – 71 1

 

Helt ok arrangement der Øst..
I nye Eikerhallen var det gode spilleforhold i hallen. Stord sendte direkte fra kampene der øst, klubbene i øst har et stykke å gå når det gjelder informasjon i fra kampene i hallene og ut i den store verden fra kamp arenaene.

Klubbene i øst har dessuten mye å gå på når det gjelder info og reportasjer på sine nettsider etter vårt syn.

Dommerne irriterte igjen…
Nevner ingen navn, men våre spillere er oppgitt over hvordan de utfører sitt arbeid. Kanskje burde noen spillere og ikke minst noen lagledere ha et møte med dommer komiteen før neste sesong? Det virker som at rolle fordelingen ikke er helt i vater her..

Nrk..

Nrk..

Bergenspressen..

Pressen
VI BLE RETT OG SLETT SJOKKERT når vi så at NRK tekst TV søndag 16/2 skrev om bordtennis og at Laksevåg vant vår øverste divisjon..

Lokal pressen i Bergen imponerte også med å få med seg at vi vant serien. Lokal og Riks media ellers holder «på med 2.div. ishockey, basket ball og fotball opp og ned i mente» (i februar…)….

Jaja, færre og færre kjøper og leser aviser.. Ikke til å undre seg over det.. Bergens pressen skriver hver dag om Brann i desember, januar og i februar. (helt sikkert i mars også..:) ) Til og med Ishockey i Bergen skriver lokal media om.. De spiller på tredje nivå i norsk hockey..

Vi ønsker lokal pressen lykke til med å få få flere lesere til å kjøpe avisene..