Ungdomsturnering i Stavanger lørdag 22.februar, vi deltok med 6 spillere og to ledere

45 ungdommer under 15 år deltok i den turneringen i Stavanger. Det er mange år siden det sist var turnering i Stavanger, det var kjekt å være tilbake! Sander Holmelid vant A klassen med sier og Oliver Mclead i finalen. Pia Fosse ble nr.3, Christoffer Bygdstad ble nr.5. I B klassen ble Oliver Dyrdal nr.5, den samme plassering fikk Oliver Nilsen.

25 bord var satt opp i den flotte Stavanger Idrettshall og dermed fikk alle deltagere fine sportslige forhold.  På plass i hallen var det spillere fra 5 klubber, vi kunne observere mange flotte talenter de 4-5 timene turneringen varte.

LINK TIL RESULTATER: LINK

Timene gikk fort på Danskebåten..

Vi reise med Danskebåten kl.1330, fredag 21/2,

Vi merket at det var storm..

Fremmøte senest på Nøstekaien ved Danskebåten kl.1250. Hjemreise med bil direkte etter kampslutt lørdag. Vi var hjemme kl.2300 lørdag..

Christoffer B reiste opp og ned med bil med sine foreldre.

Vi overnattet på St.Svithun, Vandrerhjem, fem minutter kjøring fra hallen. Veldig bra rom!

Egenandel, kr.150.- som betales til Kim-Erling på veien ned over. Ungdommene må selv betale for egen mat på turen. Alle skal ha med seg matpakke for frokost om lørdagen.

Turneringen var delt opp i to klasser, ungdom under 15, en for de som har spilt over et år, og en for ungdommene som har spilt mindre enn et år. Det fungerte fint med en slik oppdeling i stevnet og flesteparten fikk dermed kamper på sitt nivå.

Takk til Stavanger Bordtennisklubb!
Arrangøren rigget til en flott hall med nett og telle apparater. Hallen var også rigget med mange barrikader slik at det var gode spilleforhold i hallen.

Det var fine premier i alle fire klassene, samtlige deltagere fikk dessuten medaljer om de ikke var blant de fire beste i de fire sluttspillene.

Arrangøren stilte i tillegg opp med gratis pizza og brus til spillere og foreldre noe som gjorde denne bordtennis dagen til en veldig god opplevelse for alle som var i hallen.

Slik turneringer må vi få til hver eneste måned i region vest.(i resten av Norge også)  Det er helt avgjørende for om vi skal beholde samt få flere medlemmer inn i sporten vår i fremtiden.