HURRA! Byrådet i Bergen starter nå arbeidet med å bygge Alvøen Idrettshall med side hall for bordtennis!

Midt i bilde med paraply: Endre Tvinnereim (Ap), Byråd for barnehage, skole og idrett i Bergen.

Endre Tvinnereim (Ap), Byråd for barnehage, skole og idrett innkalte til møte i Alvøen idrettspark fredag 11.september 2020 for å fortelle det glade budskap. Tilstede ellers var representanter fra Loddefjord IL, Laksevåg BTK, Idrettsrådet i Bergen og Bergensavisen.

Byrådet fremmer nå endelig sak for bystyret for bygging av idrettshall og en liten bordtennis hall i Alvøen. Høyre har meldt i fra at de støtter planene og dermed er det et stort flertall i bystyret for idrettshallen. I budsjettet for Bergen Kommune er det satt av 105 millioner for bygging av hallen.

Bra for bordtennis i Bergen og Norge!
Planen fra vår side er at det skal lagres alt Laksevåg Btks har av utstyr, ca.30 bord, et par hundre barrikader, telle apparater osv. i hallen.

Hallen skal bygges like ved den store kunstgressbanen i Alvøen Idrettspark. Kanskje ser den slik ut om noen år?

Dermed kan Fjell, Heros og Laksevåg enkelt arrangere NM og NC i Alvøen i fremtiden. Vi gleder oss stort over at vi slipper transport av utstyr til Haukelandshallen når Alvøen står ferdig. Hallen vil ligge ca. 5 minutter i fra Olsvik Idrettshall med gode parkeringsforhold for alle tilreisende. (ca.15min kjøring fra flyplassen)

Når denne hallen om et år eller to står ferdig må «kampen» om å få en permanent 24 timers BT hall for enten Fjell eller Heros intensiveres.

 

 

Om et eller to år kan vi flytte fra Laksevåg BT hall som vi har leid i ca. 11 år..

Bra for Laksevåg Btk..
Vår klubb betaler ca. kr.200 000 fra klubbkassen hvert år for å leie Laksevåg Bordtennis hall. Det er et slit for en liten bordtennis klubb og noen av disse pengene kan i fremtiden brukes på ansettelse av en trener i Laksevåg Btk. I den nye hallen vil det blir garderober og andre fasiliteter vi kan benytte.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *