ENDELIG – en bordtennis turnering med kamper for landets beste herre spillere!

Laksevåg stilte med sitt elitelag. Fra venstre: Lars Edvardsen, Jimmy Ojakangas, Christian Ibenfeldt og Wang Bing. Bildet er fra treningshallen vår der de fire trente unge spillere søndag 29.november.

Lørdag 28.november arrangerte Laksevåg Bordtennisklubb i samarbeid med Norges Bordtennisforbund årets første kamper og turnering for landets beste herre spillere.

Laksevågs Jimmy Ojakangas var klart beste spiller i Olsvikhallen. Vi merket oss også at Fornebu spillerne Lars Rønneberg og Finn Vetvik spilte flere gode kamper og viste at de er i godt slag i disse vanskelige korona tider.

Turneringsform
De 12 spillerne ble delt opp i 3 puljer etter forbundets ranking. Etter de første tre kampene ble det satt opp kvart, semi og finaler for nr.1 og 2 i puljene. Best av 7 sett i det øvre sluttspillet. Ved neste korsvei bør vi kanskje ha kun 5 setts kamper i dette sluttspillet.

Nr.3 og 4 i det første puljespillet spilte der etter sitt sluttspill med 3 spillere i hver sitt sluttspill. Alle fikk dermed 5 kamper i Olsvikhallen.

Arrangement
Laksevåg Btk stilte med faste dommere fra kl.1200-1800. Det var satt av god tid til avviklingen og vi hold tidsskjema. Det ble spilt på fire bord med to trenings bord i tillegg. To bord med rødt gulv, alle kamp bord hadde 12×6 meter i hagen.

Spillerne fikk gratis salat til lunsj og Laksevåg spanderte dessuten pizza midtveis med gratis drikke. Bananer og sjokolade plater ble også delt ut til de spillerne som ville ha det.

Vi går med et underskudd med det gjør vi med glede når våre beste spillere igjen kunne spille kamper.

Eliteklubbene Laksevåg, Fornebu, Hardanger og Heros stilte opp med spillere. Jevnaker, Eiker, Nidaros og Fokus deltok ikke i Bergen denne gangen.

Fremover for våre beste spillere..
Laksevåg er 100 % klar for at NM for seniorer og NC nr.3 i mars 2021 skal gå som planlagt eller med kun de beste spillerne på plass.

Vi likte godt konseptet som ble benyttet 28.november og vil nok forsøke et tilbud til 16 spillere i et Laksevåg Åpen i august/september 2021 før neste sesongstart.

Neste «runde» for våre beste spillere er Stiga elitekamper i januar. Vi håper også at B-72 arrangerer noe for våre beste spillere tidlig i januar.

MEDIA..
Det er klart av vi var sene ute med info om turneringen.. Vi bestemte oss på ca. en uke varsel. At Bergensavisen og Bergens Tidende ikke klarte å få med info om at turneringen fant sted samt at den ble spilt er ikker så rart.. Side opp og side ned om et fotball lag fra Bergen prioriteres som knapt vinner en kamp i Eliteserien er ikke til å tro.

Den ene avisen er forferdelig dårlig på sport, den skal leder i klubben ikke betale en krone for i fremtiden vedrørende abonnement.. Skjønner ikke at andre medlemmer i klubben gidder å lese den avisen!

Laksevåg takker følgende for at de stilte opp i arr. staben:

Arrangør stab:
1.Kim-Erling Bolstad Larssen, overdommer, (fremmøte kl.0900)
2.Otto Hatlebakk, Turneringsleder, (fremmøte kl.0900)
3.Bjørn Gjelseng (kommer når du vil)
4.Raymond Kleivedal, (fremmøte kl.0900)
5.Aleksander Sjursen, (fremmøte kl.0900)
6.Luis Betancor, (fremmøte kl.0900)
7.Eric Nilsen, (fremmøte kl.0900)
8.Andrej Bratuliæ Pintar, (fremmøte kl.0900-1030)

Resultater:

Alle resultater: LINK

Video fra mange kamper: LINK

Finale, OJAKANGAS Jimmy – RØNNEBERG Lars, 4-1, 9, 8, -4, 5, 7

Semi, OJAKANGAS Jimmy – ANDERSSON Roger, 4-1, 8, -9, 8, 5, 7

Semi, RØNNEBERG Lars – VETVIK Finn, 4-0, 8, 8, 7, 4

Kvart, RØNNEBERG Lars – LÅTE Thomas, 4-1 -5, 8, 7, 4, 6

Kvart, ANDERSSON Roger – BING Wang, 4-2, 12, 8, -7, -7, 1, 6

Nr.3 i etter innledende pulje…

  1. 012 REIHS Justus, Sportsklubben Heros
  2. 004 BERNER Sondre Grindheim, Fornebu BTK
  3. 009 IBENFELDT Christian, Laksevåg BTK

Nr.4 i etter innledende pulje…

  1. 003 SØRHEIM Sigurd Tjalveson, Fornebu BTK
    11. 007 ANDERSSON Jan Roger, Hardanger BTK
    12.  011 EDVARDSEN Lars, Laksevåg BTK