Norheimsund open 12.februar 2022, noe bra og noe dårlig…

Vegard Brun med 2. og 3.plass i Norheimsund
Jan Erik Støldal er Stords nye hoved trener

Pluss 1..Stord stilte med 19 spillere i turneringen og da var de desidert største klubben i Norheimsund! Tenk at Stord stiller med så mange spillere i et lokalt stevne! Det har ikke skjedd på mange år!

De har ansatt Jan Erik Støldal som trener og sammen med blant annet leder i klubben Atle Irgens, det er igjen optimisme på øyen syd for Bergen.

Ryktene sier at klubben har fått tilgang til «honning krukken» i hovedstaden. Flott, det er kjekt å registrere at det ikke bare er «San Marino klubber» som får forsynt seg i «krukken» der øst.

Pluss 2..Over 80 spillere deltok fra 7 klubber i region Vest!

Minus 1..Korona i norsk idrett har også slitt på bordtennis sporten. Det har vært trent dårligere enn tidligere i klubbene i vest og kvalitet i spillet var svakere enn tidligere i denne turneringen i Norheimsund.

Minus 2..En klubb mente det var greit med ulovlige server og mente dessuten av regler ikke skulle følges, «det er jo ikke et «verdens mesterskap» her i Norheimsund smalt det fra klubbens ledelse.

Minus 3..To andre klubber samlet mange foreldre og lagledere rundt et bord i enden av hallen der en var vitne til veldig dårlig sportslig oppførsel, fra dommer, ledere og spillere.

Dette var en kamp med spillere i veldig ung alder og slik skal vi rett og slett ikke ha det! Både arrangør og ledere i de klubbene burde grepet inn.

Kanskje.. Forbundet bør kanskje besøke klubbene i vest for en gjennomgang av regelverket? Det er store mangler i kunnskapen om regler og lover både for liten og stor i klubbene i vest. Gjennomgå et dommerkurs for medlemmer i klubben din, regler skal følges selv om det kun er et stevne i Norheimsund.
………..

Vi stilte med 14 spillere i Norheimsund.

Her er noen av resultatene:

Alexander Haugen, nr.5 g11

Vegard Bruun, nr.2 g/j 13, nr.3 g15

Aleksander Sjursen, nr.2 Hr.E,

Oliver Nilsen, nr.3 g15,nr.5 hr.E

Lasse Skage, nr.1 nyb 15, nr.3, g15

Eric Nilsen, nr.3 hr.dobbel, nr.3 hr.D

Raymond Kleivedal, nr.3 hr.dobbel

Sander Holmelid, nr.3 hr.C,

Pia Fosse, nr.3 hr.D

Oliver Mclean, nr.5 hr.D

Christer Solomon, nr.5 I hr.E

Link til alle resultater: https://hbtk.no/?p=7222