Senior NM på Fornebu 24-26.mars

Jimmy Ojakangas, blir det finale i herre singel nok en gang?

Laksevåg reiser med fire spillere og en lagleder til mesterskapet. Jimmy Ojakangas, Anders Hovden, Christian Ibenfeldt med lagleder Otto Hatlebakk.

Vi håper på en medalje eller to i mesterskapet og reiser allerede torsdag kveld til Oslo.

Her finner du resultater og trekning: LINK- http://resultat.ondata.se/000957/

Fredag, herrer lag.

Her er Laksevåg tredje seedet og vi håper å komme oss frem til semifinalen. Der satser vi på at våre spillere kommer opp mot sitt beste og kjemper om en finaleplass.

Lørdag, herrer dobbel, herrer singel og herrer B.

Christan og Jimmy er seedet nr.3 og vi regner med at de to gutta kjemper om en medalje i dobbelklassen.

Christian, Jimmy og Anders starter singel for herrer på etter middagen og vi håper at alle tre kjemper om å få spille sluttspill søndagen.

Søndag er det singel og kamp om kongepokalen.

Christian Ibenfeldt, blir det medalje i dobbel?
Anders Hovden

Eric er blant de som trener mest i klubben vår for øyeblikket. Han spiller b-dobbel med Thoma Sætre og Eric mener at de kanskje kan komme til semifinalen.

Her har Jimmy igjen muligheten til å nå herre finalen og kampen om kongepokalen.

Ellers..

Det har vært «turbulens» denne om et krav om at alle som skal være lagleder i mesterskapet må ha tatt trener attest. Det trenger en nå ikke gjøre før dette mesterskapet. 

Men, vi støtter NBTF i at flest mulig av våre lagledere og spillere tar attesten. Det er bra lærdom for alle og det bringer penger inn i forbundskassen..

Vi skal spille på Fornebu i en treningshallen og i en halv idrettshall i etasjen over. 

Som vanlig er ikke dette optimalt men det finnes få ordentlige haller i Oslo området. I nøden spiser selv fanden fluer..

Fornebu BTK legger opp til mange innmarsjer i de forskjellige klassene. Håper derfor mange tilskuere er på plass i hallen slik at spillerne kan få litt honnør fra tribunen.

Eric Nilsen