Nok en flott turnering i Laksevåg-regi i Olsvikhallen lørdag 13.mai!

Etter ønske fra klubbene og regionen tok Laksevåg Btk på seg nok et arrangement denne sesongen. Klubb/region ønsket en turnering spesielt for yngre som en oppkjøring til NM for yngre i Oslo i juni.

Korneliussen, Heros og Holmelid, Laksevåg i kamp i puljespillet i B/C/D klassen i Olsvikhallen 13/5.

62 spillere fra 7 klubber deltok der Stord med 14 spillere og Heros med 13 spillere var klubbene med flest spillere i Olsvikhallen.

PRIORITET IGJEN.. Nybegynner klassene!
Med 24 spillere påmeldt i de to yngre klassene var det store smill i klubbene over deltager antallet.

I den yngste klassen satte vi Tea og Anders som ansvarshavende. I den eldste klassen var Benjamin ansvarshavende for at kampene ble avviklet på en god måte!

Klassene ble avviklet på ca.2,5 timer noe foreldre, spillere og klubb ledere er takknemlige for. Nye spiller og foreldre i sporten vår bør ikke være i hallen alt for lenge i begynnelsen av sin bt karrieren!

Det 8 klassen ble arrangert så fort vi kunne og med start kl.1100-kl.1830 og til slutt reiste alle med smil på munn fra Olsvikhallen og ut som vanlig i en solfylt Bergen..

Vedlagt er alle resultater om kort tid og vi vi vil oppdatere snart følgende over klasse seire for klubbene:

  1. og 2.plasser:

1)Stord – Nr.1: 3.plasseringer nr.2: 3.plasseringer

2)Heros nr.1: 2 plasseringer nr.2: 1.plassering

3)Laksevåg – nr.1: 1 plassering nr.2: 2.plasseringer

4)Bergen Pil- nr.1: 1.plassering

5)Fjell- nr.1: 1 plassering

Her finner du alle resultater om kort tid!  https://drive.google.com/drive/folders/1eFTg0_RWTwYqo4041PKXNj43i__7d1zM?usp=sharing

Det ble spilt på 14 bord i et kjør i over 7 timer i Olsvikhallen! Det kokte i hallen med spillere, foreldre og ledere på nok en fin dag for vår kjære sport!