PRESSEMELDING

7-8.oktober arrangerer Laksevåg Bordtennis klubb Stiga Norges Cup nr.1 i Haukelandshallen. 

Det arrangeres 3 slike stevner i Norge, i Bergen, Oslo og i Trondheim med finale på Harestua.

Lørdag arrangeres herrer elite klassen som sportslig er en klasse med de fleste beste norske spillere på plass. Her vil det bli sendt live bilder fra kampene.

Her er link til oppdatering av alle klasser på stevnedagene med trekning og resultater samt deltagerliste og start tider  i alle klasser:

http://resultat.ondata.se/001006/

Her finner du link til dirkte bilder i fra hallen: https://www.laksevagbtk.no/2023/10/03/stiga-norges-cup-nr-1-7-8-oktober-her-finer-du-direkte-sending-fra-kamper/#more-11032

STUPA systemet
Indiske Amit Kumar leverandøren vil vær tilstede i Haukelandhallen, og teste systemet direkte med kampresultater og kontinuerlig oppdatering. 

Systemet blir først innført i sesongen 2024/2025, og da inkluderes også streaming. Dette blir en teknisk nyvinning for arrangører og spillere samt service for alle som følger med.

NY BORDTENIS HALL I BERGEN

Bergen Kommune har nå startet  arbeidet med å bygge ny hall i Alvøen. Det blir en flott ny idrettshall og det bygges samtidig en ny bordtennis hall i tilknytning til idrettshallen på ca500 kvadrat.

I forbindelse med store turneringer vil klubbene i Bergen kunne ha 22 bord til bruk for klubber og spillere forbindelse med store mesterskap.

Her kan du følge bygging av hallen: https://prosjekt.hent.no/aih/