Turneringer,serie

Laksevåg til topps i Stiga-Ligaen 2016-17

TO STEVNER HER, 28/4 FOR NYBEYNNERE, STEVNE I HARDANGER 15-17 JUNI
Vi HAR MELDT på følgende til Nybegynnerstevne 28/4, (info om stevnet finner du under):
Finkel Henriksønn Haugen, 24/11-2004
Benjamin Åsheim, 11/8-2004
Mikkel Kvale, 10/12-2005
Det er en til som vil være med.. Han har problemer med å komme til Fyllingen.. Det er et løp i Bergen og byen er stengt for kjøring.. Om han kommer seg ut skal han være der kl.1030.

 BERGEN, 16.04.2018  

Nybegynnerstevne Fjell 2018.

IL Fjell-Kameraterne bordtennis ønsker alle nybegynnere i Hordaland velkommen til Nybegynnerturnering i  Fyllingen Idrettshall, Lørdag 28. april  kl.1100.  Vi deler inn spillerne etter alder og styrke, og sørger for at alle spiller minst fire kamper.
Alle klasser starter kl 1100. Fremmøte 1030! Startkont kr 70,.-. Stevneleder Andreas Berggreen

Påmelding innen  25.april til andreas@bergenkino.no, men det vil også være mulig å melde seg på i hallen.Det blir sendt ut faktura til klubbene etter stevnet, og det blir enkel bevertning i hallen.
Vennlig hilsen
Fjell bordtennis.
Andreas Berggreen

Hardanger BTK har gleda av å invitera til Hardanger Sommarcup 2018.
Stemnet vert arrangert i Norheimsund idrettshall sundag 17. juni. I tillegg inviterer vi til Sommarweekend!

Stemnet er underlagt NBTF sitt konkurransereglement og NIF sine dopingbestemmelsar.  Stemnetiaren ligg inne i startkontingenten.

Bolk 1  Kl. 11.00 (3-ar-pulje –  to par vidare)                                              

Herrar dobbel                        kr 150,-
Golden Girls dobbel              kr 150,-
Herrar C dobbel                     kr 150,-
Herrar E dobbel                     kr 150,-
Gutar/jenter 13 dobbel         kr 120,-
Nybyrjar dobbel                     kr 120,-

Bolk 2  ca. 12.30 (4-ar-pulje – to spelarar vidare)  

Herrar open                         kr 140,-
Golden Girls                         kr 140,-
Herrar C                               kr 140,-
Herrar E                               kr 140,-
Gutar/jenter 13                   kr 100,-
Nybyrjar                               kr 100,-

Spelarar kan melda seg på i ein klasse pr bolk. Det vert spela best av 5 sett i alle klassar.  Tapar må døma ein kamp etterpå Alle som er fødd i 2005 eller før må ha betalt lisens til NBTF.Klassar med mindre enn fire deltakarar kan bli strokne.

Påmelding:                  Seinast  10.  juni til, hardangerbtk@gmail.com, Startkontingent:         Me sender ut giro på startkontingent etter stemnet, Turneringsleiing:        Jack Feng, Simon Feng, Håvard Markhus

Overdommar:             Sverre Valderhaug, Trekning:                     Trekninga vert offentleggjort i hallen før start. Stemnestart:               Kl. 11.00

Seeding:                      Klubb- og styrkeseeding etter NBTF sitt reglement., Bord:                           Stiga, Ballar:                         Stiga, Mat:                            Det vert kiosksal i hallen., Info:                            Jack Feng (hardangerbtk@gmail.com, 96859349)

 

VELKOMEN TIL NORHEIMSUND!

Hardanger Sommarweekend 2018, – 25 årsjubileum!

I 1993 vart den første sommarleiren i Norheimsund arrangert. I år kan me difor feira at det er 25 år sidan det første leiren! Det gjer me under ei ny utgåve av Hardanger Sommarweekend i juni!

Hardanger BTK har gleda av å invitera til Hardanger Sommarweekend i Norheimsund 15.-17. juni! Spelarar i alle aldrar er velkomne!
Trening:                             Norheimsund idrettshall, Overnatting:                     Norheimsund idrettshall

Trenarar/sparring:          Roger Andersson (rangert som nummer 1 i Noreg i herrar senior) vert hovudtrenar. I tillegg er andre trenarar og sparringar frå arrangørklubben med. Pris:                                    750,- inkl mat og overnatting, 400,- utan mat og overnatting

Ta kontakt for pris dersom du ynskjer å vera med berre delar av helga., Måltid:                               Fredag: Varmt måltid Laurdag: frukost, lunsj, grilling og varmt måltid, Sundag: frukost, deretter open kiosk

Aktivitetar:                       Bading i sjøen, grilling, natursti

Turnering:                          Sundagen vert den approberte turneringa Hardanger Sommarcup arrangert. Sjå eigen invitasjon. Deltaking i singel og dobbel er inkludert i prisen for Hardanger Sommarweekend. Funksjonshemma:          Weekenden er spesielt tilrettelagt for funksjonshemma, Frammøte:                        Fredag kl. 17.30, Påmelding:                       Jack Feng (hardangerbtk@gmail.com)

Påmeldingsfrist:              1. juni:                 Betalast til 3530 20 66955

Informasjon:                     Jack Feng (hardangerbtk@gmail.com, 96859349), Det er begrensa antal plassar på weekenden. Meld deg på tidleg, så er du garantert plass! Vel møtt til fine sommardagar i vakre Hardanger og til ei kjekk avslutning på sesongen!

…………………………………………………………………………………………………

Her er link til terminplan for Norges Bordtennisforbund: LINK

Her er link til alle seriekamper: link

 

STØTTTE TIL SPILLERNE
Klubben dekker lange reiser og hotel for spillerne på serielagene våre.

Spillere som satser på bordtennis og er høyt på rankinglistene vil etter avtale med klubben få dekket reiseutgifter til Stiga NC stevner og til norske mesterskap. Det er vi en av veldig få klubber i norsk bordtennis som tilbyr.

Ønsker du å spille for Laksevåg Btk? Ta kontakt med oss. Vi stiller med minst 5 serielag hver sesong og har plass til deg!

Leder: Otto Hatlebakk
Tlf.:+47 9169 0364
E.post:otto.h@laksevagbtk.no